NHL med Mäkitalo

Mäkitalo: ”Carolina straffar Islanders”

18 mars, 2011

Det är som sagt mycket hockey just nu. Kvalserien pågår parallellt med SM-slutspelet. Samtidigt spelas det kval till Hockeyallsvenskan och senare vår är det VM i tjeckiska Bratislava. I NHL börjar det dra ihop sig till slutspel och avslutningen lär bli högintressant, inte minst med tanke på sedinbrödernas kamp i toppen av poängligan.

Fredag betyder som ni vet vid det här laget att vår NHL-expert Thomas Mäkitalo levererar ett rykande färskt speltips från andra sidan Atlanten. Den här fredagen är inget undantag och idag har han tittat närmare på nattens match mellan Carolina och NY Islanders.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Carolina Hurricanes – New York Islanders

Speltips: Carolina vinner.
Odds: Rak etta ger 1,92 @ Nordicbet. Samma spel inklulusive OT/SO ger 1.58 @ Pinnacle

Carolina mot Islanders är kanske inte direkt någon match jag skulle stanna uppe för att se. I natt väljer jag själv att se Montreal mot Rangers men bästa spelvärdet tycker jag att vi hittar i matchen mellan just Carolina och New York Islanders.

Islanders har förlorat fem raka bortamatcher och nattens match är tredje raka på bortaplan och jag tror laget har slut bensin. Vanligtvis säger man att motivation slår klass men Carolina har både mer att spela för och ett betydligt bättre lag. Med elva matcher kvar av grundserien ligger Carolina två poäng från slutspel samtidigt som Islanders är helt avsågade i botten.

Carolina har visserligen inte heller imponerat och har endast fyra segrar på de tio senaste men tre av de har kommit på hemmaplan där man är starkare. Man har dessutom vunnit fyra raka mot Islanders och åtta av de tio senaste.

Dessutom har Islanders, som vanligt, nästan halva laget på skadelistan.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.