NHL-tipset med Thomas Mäkitalo

Speltips: Mäkitalo tror på Flames

4 mars, 2011

Vi rivstartar helgen  med ett speltips från NHL, signerat vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo. Det drar ihop sig till slutspel i den transatlantiska hockeyn och varje poäng är i det här skedet av säsongen en stid på liv och död.

Mäkitalo bjuder idag på en analys av nattens match mellan Calgary och Columbus.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Calgary Flames – Columbus Blue Jackets

Speltips: Calgary inkl OT/SO
Odds: 1.62 hos Nordicbet

Kriget runt slutspelsstrecket i NHL:s västra konferens är löjligt jämn och jag tror Calgary tar två väldigt viktiga poäng i natt.

Laget höll nollan i två raka matcher innan man förlorade med hela 6-4 mot Chicago på bortaplan nu senast. Nu återvänder man hem till Calgary och man kommer skärpa sig och jag tror att de hittar tillbaka till sin fina defensiv som de haft den senaste tiden.

Laget har annars en hyfsad form (fem segrar på de åtta senaste) samtidigt som Columbus är riktigt bleka just nu. Nattens gäster har förlorat tre raka matcher och alla har varit på bortaplan. I natt fortsätter alltså deras road trip och det lär inte bli enklare nu.

För er som är intresserade av fler speltips får gärna titta in på www.sportbetting-picks.com, mängder med speltips både från NHL, NBA, MLB, NFL m.m.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.