Tränarna tippar Allsvenskan 2011 – vi har oddsen!

21 mars, 2011

Tidigare idag hade de allsvenska tränarna och fotbollsförbundet ”upptaktsmöte” med den samlade presskåren. Traditionsenligt så fick alla huvudtränare tippa vilka som kommer att få lyfta Lennart Johanssons pokal i höst. Vi noterar att Elfsborg är stor favorit, vilket också avspeglar sig i oddsen.

Så här röstade tränarna…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Elfsborg: 9 röster
Malmö FF: 3 röster
Örebro: 1 röst
Helsingborg: 1 röst
IFK Göteborg: 1 röst (röstade på sig själva)

Halmstad BK ville inte tippa.

Elfsborg och Malmö FF som fått flest röster av tränarna är också favorit hos spelbolagen. På tredje plats rankas IFK Göteborg. Mest pengar tillbaka ger spel på Syrianska, Norrköping, GAIS och Gefle som alla står i över 100 gånger pengarna.

Vilka vinner Allsvenskan?

Odds från Bet365
Elfsborg    3.75
Malmö FF    4.00
IFK Göteborg  6.00
Helsingborg  7.00
Örebro SK   11.00
Kalmar    15.00
AIK      21.00
Djurgården  21.00
Halmstad   41.00
Trelleborg  41.00
Häcken	   41.00
Mjällby	   51.00
Syrianska  101.00
Norrköping  101.00
GAIS     101.00
Gefle    201.00

Den allsvenska premiären äger rum den 2 april.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.