Växjö Lakers-Modo: Det drar ihop sig i Kvalserien…

30 mars, 2011

Växjö har gått fram som en ångvält i årets kvalserie och har nu ordentligt häng på en plats i Elitserien. De har redan klarat av tre av fyra matcher mot lagen som kom från årets elitserie och ikväll väntar den sista matchen mot Modo.

Det finns många frågor vi ställer oss inför kvällens omgång. Det hela såg länge ut att bli en uppgörelse mellan Södertälje, Modo och Växjö, men nu har även Rögle blandat sig i leken. Vilka pallar trycket och vilka tvingas vika ner sig?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

VÄXJÖ-MODO

Bäst odds just nu
1: 2,40 hos Bet365
x: 4,35 hos Expekt
2: 2,40 hos Bet365

Växjö spelar hemma och lär ha rejält stöd från publiken i sin Lakerdome. Det senaste mötet lagen emellan slutade mållöst, men Växjö kunde knipa extrapoängen efter seger i sudden death. Tittar man på oddsen hos marknadens spelbolag så är de helt jämna. Vissa har samma odds på både ettan och tvåan och det går också att hitta spelbolag som håller både Växjö och Modo som knappa favoriter.

Vilken kanal sänder Växjö-Modo?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på TV10.

Södertälje – Örebro

Bäst odds just nu
1: 1,3o hos Bet24
x: 6,50 hos Expekt
2: 8,50 hos Unibet

Södertälje behöver vinna den här matchen och lär också göra så. Örebro har gett upp för den här säsongen och vi tror inte att de kan bjuda på något direkt motstånd. SSK spelar dessutom hemma och kommer att ta de tre poäng som krävs för att befästa sin plats ovanför strecket. Spelbolagen är helt överens om att Södertälje vinner det här och oddset på ettan letar sig knappt över skamgränsen.

Vilken kanal sänder Södertälje-Örebro?

Med start kl. 19.00 kan du se matchen direkt i din dator på Viaplay.se.

Mora – Rögle

Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Unibet
x: 4,35 hos Unibet
2: 2,20 hos Bet365

Rögle var uträknade tidigt i Kvalserien, men vaknade på nytt och har nu bara en enda poäng upp till Södertälje som har den sista elitserieplatsen i dagsläget. Trots bortaplan bör Rögle fixa att besegra Mora, som inte har något att spela för. Elitseriedrömen gick i kras för dem för länge sedan. Mora kommer förvisso från två raka segrar mot Örebro men vi tycker faktiskt att 2,20 som tvåan ger i dagslaget är ett riktigt bra spel.

Vilken kanal sänder Mora-Rögle?

Matchen sänds via livestreaming på Viaplay.se och startar kl. 19.00

Tabell Kvalserien

Växjö   6 4 0 1 1 19-8  15
Södertälje 6 2 1 2 1 21-15  11
------------------------------------
Modo    6 2 1 1 2 14-10  10
Rögle   6 2 2 2 0 19-18  10
Mora    6 2 4 0 0 14-23  6
Örebro   6 0 4 0 2 17-30  2
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.