april 2011

Chelsea-Tottenham: Odds på londonderbyt

30 april 2011

Dagens höjdpunkt i fotbollseuropa är det engelska toppmötet mellan Chelsea och Tottenham på Stamford Bridge. Det här är en mycket viktig match för båda lagen men det är hemmalaget Chelsea som är storfavoriter.

Läs hela artikeln →

Helgens matcher i Premier League

28 april 2011

Vi kan se fram emot en riktigt härlig Premier League-helg där de givna höjdpunkterna är lördagsmatchen Chelsea-Tottenham och söndagens drabbning på Emirates, där Arsenal tar emot ligaledarna Manchester United. Hela helgens spelschema, med kanaler och tider…

Läs hela artikeln →

Real Madrid-Barcelona: Episod 4

27 april 2011

Det är dags för säsongens fjärde möte mellan de spanska giganterna Barcelona och Real Madrid. Barcelona har så här långt vunnit en match, och två har slutat med kryss, varav Real Madrid vann den ena efter förlängning. I kväll börjar striden om en plats i Champions League-finalen på Wembley och det känns som det här […]

Läs hela artikeln →

Schalke 04-Manchester United: Odds på första semifinalen

26 april 2011

Schalke 04 har nog överraskat de flesta i och med sitt avancemang till semifinal i Champions League och tittar man på bundesligatabellen så blir det än mer gåtfullt. I kväll stöter de dock på ordentligt tufft motstånd i form av Manchester United.

Läs hela artikeln →

Speltips: Mäkitalo tror på Flyers

22 april 2011
Thumbnail image for Speltips: Mäkitalo tror på Flyers

Fredag betyder som vanligt speltips från vår NHL-expert Thomas Mäkitalo. Du missar väl inte att följa hans blogg på Nyheter24 där han så gott som dagligen delar med sig av sina tankar kring den nordamerikanska hockeyn. Idag har han valt att titta närmare på matchen Philadelphia-Buffalo.

Läs hela artikeln →

Påsktävling: Vilket lag vill du se live?

20 april 2011

Just nu lottar spelbolaget Bet24 ut en drömresa för två personer. Du väljer själv vilket lag du vill se och i priset ingår flyg och hotell för två nätter.

Läs hela artikeln →

El Clásico – odds på cupfinalen

20 april 2011

Idag drabbar Barcelona och Real Madrid samman i finalen av Copa del Rey. Det är det andra mötet på mindre än en vecka och den här gången står en titel på spel. I lördags slutade matchen 1-1, men i kväll måste en segrare koras. Vilka skaffar sig ett psykologiskt övertag inför dubbelmötet i Champions League?

Läs hela artikeln →

Finns det garanterade vinster?

18 april 2011
Thumbnail image for Finns det garanterade vinster?

Många drömmer om att kunna leva på sitt spelande, men det är extremt få som lyckas med det. Man brukar säga att ca 90 procent av alla som spelar går med förlust på lång sikt. Men det finns faktiskt metoder man kan använda sig av för att vinna oavsett hur det går i matchen man […]

Läs hela artikeln →

Arsenal-Liverpool

17 april 2011

Ikväll är det dags för en riktigt höjdarmatch i Premier League när klassiska Arsenal och Liverpool drabbar samman på Emirates Arena. Vi har givetvist tittat närmare på oddsen.

Läs hela artikeln →

El Clásico – odds på supermatchen

16 april 2011
Thumbnail image for El Clásico – odds på supermatchen

I kväll är det dags för el Clásico – matchen alla har talat om i veckor. Real Madrid och Barcelona drabbar samman i den första av fyra matcher på kort tid. Oddsmässigt är det otroligt jämnt mellan lagen och spelbolagen är faktiskt inte helt överens om vilka som egentligen är favoriter ikväll. Barcelona och Real […]

Läs hela artikeln →

Speltips: Mäkitalo tror på Nashville

15 april 2011
Thumbnail image for Speltips: Mäkitalo tror på Nashville

Thank god its friday! Thomas Mäkitalo levererar idag, precis som varje fredag, träffsäkra speltips från NHL till spelkanalens läsare. Stanley Cup-slutspelet är äntligen igång och i första matchen mellan Anaheim och Nashville vann de sistnämnda relativt enkelt med 4-1 och Mäkitalo tror man tar även nattens match på bortaplan.

Läs hela artikeln →

Premier League: Helgens spelschema

15 april 2011

Helgen bjuder som vanligt på massor av högklassig fotboll från de brittiska öarna. På lördag spelas fem matcher och på söndag är det dags för helgens höjdpunkt: Arsenal-Liverpool på Emirates. Det lär bli en sevärd historia. Se hela helgens spelschema…

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.