Arsenal-Liverpool

17 april, 2011

Ikväll är det dags för en riktigt höjdarmatch i Premier League när klassiska Arsenal och Liverpool drabbar samman på Emirates Arena. Vi har givetvist tittat närmare på oddsen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Arsenal har inte förlorat i Premier League under 2011. Den senaste förlusten kom mot Manchester United den 13 december förra året. Arsenal kan idag minska avståndet upp till serieledande Manchester United till fyra poäng. Om de gör det, d.v.s. tar tre poäng mot Liverpool, ja då lever hoppet om ligatiteln. Efter kvällens match återstår sex omgångar.

Liverpool slåss med näbbar och klor för att hålla sig över strecket som ger en europaplats till nästa säsong. Just nu är man en poäng före Everton som ligger precis under strecket. Liverpool har den senaste tiden slagit Manchester City, Manchester United och Chelsea. Dessa imponerande skalper har man dessvärre varvat med betydligt sämre insatser, bland annat förlust mot West Bromwich och kryss mot Wigan.

Arsenal är solklara favoriter i den här matchen och kan just nu spelas till ca 1,75. Ett spel på bortalaget Liverpool går i skrivande stund att lägga till ca fem gånger insatsen.

ARSENAL-LIVERPOOL

Bäst odds just nu
1: 1,75 hos Nordicbet
x: 3,70 hos Bet24
2: 5,00 hos Bet365

Vilken kanal sänder Arsenal-Liverpool?

Matchen startar kl. 17.00 och visas på Visasat Fotboll.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.