maj 2011

Barcelona-Manchester United: Odds på superfinalen

28 maj 2011
Thumbnail image for Barcelona-Manchester United: Odds på superfinalen

Barcelona och Manchester United är Europas två bästa klubblag och nu ska de mötas i Champions League-finalen på Wembley. Vi ser fram emot en fantastisk avslutning på fotbollssäsongen och det finns alla förutsättningar för en bra match. Vi har givetvis tittat närmare på oddsen inför kvällen och det är Barca som är klara favoriter.

Läs hela artikeln →

1200 kronor i bonus hos Unibet

28 maj 2011

Lagom till finalen i Champions League lanserar Unibet ett fantastiskt bonuserbjudande. Just nu får du 120 procent i bonus på din första insättning ända upp till 1200 kronor. Det innebär att om du sätter in 1000 kronor så får du hela 2200 kr att spela för. Unibet körde samma bonuskampanj i samband med fotbolls-VM i […]

Läs hela artikeln →

Mäkitalo: ”Fördel Tampa”

27 maj 2011
Thumbnail image for Mäkitalo: ”Fördel Tampa”

Fredagar betyder speltips från NHL, som ju är inne i ett högintressant skede. I natt ska det nämligen avgöras vilka som blir Vancouver och bröderna Sedins motståndare i Stanley Cup-finalen. Det står mellan Boston och Tampa och vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo ger bortalaget en knapp fördel.

Läs hela artikeln →

Manchester United-Chelsa: Nu avgörs Premier League!

8 maj 2011

Dagens stormatch Manchester United-Chelsea är i praktiken en ren seriefinal. Kryss räcker förmodligen för United som då behåller sitt trepoängsförsprång. Det ska bli extremt spännande att se hur den här matchen utvecklar sig – förmodligen avgörs Premier League idag!

Läs hela artikeln →

Mäkitalo: Handikapplir på Nashville

7 maj 2011

NHL-slutspelet är i full gång och inför nattens matcher bjuder vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo på ett speltips. Han har tagit sikte på Vancouver-Nashville och hittat ett handikapplir.

Läs hela artikeln →

Roma-Milan: Dör Serie A idag?

7 maj 2011

I kväll har Milan chans att döda dramatiken i Serie A. Med tre omgångar kvar att spela så  leder Milan ligan åtta poäng före Inter. Det innebär att om det blir tre poäng i dagens bortamatch mot Roma så är Scudetton definitivt säkrad. Mycket tyder dock på att de kommer att vinna ligan, oavsett resultat i […]

Läs hela artikeln →

Arsenal-Manchester United: Speltips och odds

1 maj 2011
Thumbnail image for Arsenal-Manchester United: Speltips och odds

Den här helgen avlöser toppmatcherna varandra och idag är det Arsenal-Manchester United som står för underhållningen frånPremier League. Det återstår bara fyra omgångar av ligan och vinner United idag, så talar mycket för att det är avgjort.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.