juni 2011

Vinnarodds på Wimbledon

24 juni 2011

Vi är framme vid den tredje omgången och enligt spelbolagen så är det världstrean och sexfaldige wimbledonmästaren Roger Federer som kommer att få lyfta bucklan den 3 juli. Ett spel på schweizaren ger i dagsläget lite knappt tre gånger insatsen. Svenske Robin Söderling, som när han väl kom igång, svarade för en imponerande insats mot […]

Läs hela artikeln →

Premiäromgången i Premier League

17 juni 2011

Idag har spelschemat för Premier League, säsongen 2011/2012 lottats. Premiäromgången spelas den 13 augusti. Regerande mästarna Manchester United inleder på bortaplan mot West Bromwich.

Läs hela artikeln →

Mäkitalo ”Målsnålt i final fem”

10 juni 2011
Thumbnail image for Mäkitalo ”Målsnålt i final fem”

Om bara drygt nio timmar smäller det i Vancouver, då är det dags för final fem i Stanley cup. Precis som alla fredagar levererar vår NHL-expert Thomas Mäkitalo sitt bästa speltips inför natten.

Läs hela artikeln →

Mäkitalo: ”Målrikt i Vancouver”

4 juni 2011
Thumbnail image for Mäkitalo: ”Målrikt i Vancouver”

Här hemma är det riktigt skönt sommarväder, men på andra sidan Atlanten spelas det fortfarande hockey. Inatt spelas den andra matchen i Stanley Cup-finalen mellan Vancouver och Boston och givetvis bjuder vi på speltips. Vår NHL-expert Thomas Mäkitalo som har hittat ett riktigt skönt lir på nattens match.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.