augusti 2011

Manchester United-Arsenal: Odds och speltips på kvällens stormatch!

28 augusti 2011
Thumbnail image for Manchester United-Arsenal: Odds och speltips på kvällens stormatch!

Det är dags för ännu ett stormöte i Premier League och spelbolagen är helt eniga. Arsenal har inget att hämta på Old Trafford mot Manchester United. Ett spel på Wengers mannar ger i skrivande stund en bra bit över sju gånger pengarna.

Läs hela artikeln →

Helsingborg-Standard Liege: Når HIF Europa League?

25 augusti 2011

Helsingborg förlorade bortamötet mot Standard Liege för en vecka sedan med 1-0. Det innebär att hoppet om fortsatt europaspel i allra högsta grad lever för HIF. Ikväll är det dags för den avgörande kvalmatchen, och givetvis har vi tittat närmare på oddsen.

Läs hela artikeln →

Manchester United-Tottenham: Odds på kvällens stormatch

22 augusti 2011

Visst är det härligt att få inleda veckan med en riktigt bra match från Premier League? Just idag är en sådan måndag och givetvis tänker vi bänka oss framför kvällens stormöte mellan Manchester United och Tottenham. De sistnämnda gör sin säsongspremiär ikväll, eftersom mötet med Everton i den första omgången blev inställt på grund av […]

Läs hela artikeln →

Arsenal-Liverpool: Premier League rivstartar!

20 augusti 2011

Idag är det dags för säsongens första riktiga stormöte i Premier League. Arsenal möter Liverpool hemma på Emirates och det är hemmalaget som är knappa oddsmässiga favoriter hos spelbolagen.

Läs hela artikeln →

Dinamo Zagreb-Malmö FF: Odds på Champions League-kvalet

16 augusti 2011

Malmö FF spelar i kväll en av svensk fotbolls allra viktigaste matcher på många år. Ett svenskt lag i Champions leagues gruppspel vore en fantastisk framgång, men mellan Malmö FF och gruppspelet står Dinamo Zagreb, och det lär bli en rejäl utmaning för di blåe. De flesta experter och bedömare är överens om att Zagreb […]

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.