Ungern-Sverige: Odds på EM-kvalet

2 september, 2011

I kväll spelar Sverige en mycket viktig EM-kvalmatch mot Ungern på bortaplan. Enligt oddsen är Sverige solklara favoriter, men Ungern på bortaplan är definitivt ingen lätt uppgift. Blir det seger så är andraplatsen i praktiken säkrad och möjligheten finns fortfarande till gruppseger. Men då krävs vinst mot Holland, ettan på FIFA:s världsranking, den 11 oktober – en uppgift som naturligtvis är allt annat än lätt.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I Sverige är Olof Mellberg borta på grund av en knäskada, och allt talar för att det blir Andreas Granqvist och Maestro som bildar mittbackspar i kväll. Det var länge osäkert om Zlatan skulle vara tillgänglig för spel, efter den stukning han drog på sig i vänskapsmatchen mot Malmö FF. Han tränar dock för fullt och lär finnas med på plan när domaren blåser igång matchen kl. 19.45 ikväll. Den officiella startelvan släpps kl. 13.30.

Sverige är ganska klara favoriter hos spelbolagen och ett spel på Ungern ger en bra bit över fyra gånger insatsen. Krysset står i omkring 3,50, medan de som tror på svensk seger kan kassera ut 187 kronor per satsad hundring och Zlatan och company går segrande ur kvällens batalj.

UNGERN-SVERIGE

Bäst odds just nu
1: 4,50 hos Bet24
x: 3,65 hos Unibet
2: 1,87 hos Betfair

Läget i gruppen

Holland  6 6 0 0 21-5 18
Sverige  6 5 0 1 20-6 15
Ungern   7 4 0 3 18-13 12
Finland  6 2 0 4 11-11 6
Moldavien 6 2 0 4 7-9  6
San Marino 7 0 0 7 0-33  0

Sverige ligger alltså tvåa i gruppen efter Holland och kan vid seger ikväll i praktiken säkra minst en andraplats. Holland möter ikväll San Marino (start kl. 20.30) och har då chansen att förbättra sin målskillnad ordentligt.

Vilken kanal visar Ungern-Sverige?

Matchen visas på TV4 och startar kl. 19.45. Matchen visas också på Unibet-TV och kommenteras där av Glenn Hysén. Alla som är registrerade medlemmar hos Unibet har tillgång till sändningen.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.