Sverige-Holland: Odds på kvalrysaren

11 oktober, 2011

I kväll kan Sverige bli klart för EM. Men då krävs med stor sannolikhet seger mot Holland, som just nu toppar FIFA:s världsranking. Det är en mycket tuff uppgift som Erik Hamréns manskap ställs inför på Råsunda ikväll. Dessutom saknas Sveriges stora stjärna och lagkapten Zlatan Ibrahimovic som är avstängd efter varningen han drog på sig mot Finland.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Bortalaget Holland är knappa favoriter hos spelbolagen, men kan ändå liras till förvånansvärt höga odds. Visserligen har inte Holland något att spela för, men en bra bit över 2,50 för tvåan får ändå anses relativt högt. Om du tror att Sverige tar chansen och slår finallaget från VM i Sydafrika så ger det spelet i skrivande stund omkring 2,75 gånger insatsen. Tror du på kryss så kan du hämta ut ca 350 kr på en satsad hundring om liret sitter.

SVERIGE-HOLLAND

Bäst odds just nu:
1: 2,75 hos Unibet
x: 3,45 hos Unibet
2: 2,63 hos Bet365

Läget i gruppen

Holland är redan klara gruppsegrare på maximala 27 poäng. Sverige säkrade, i om med segern mot Finland senast, andraplatsen i gruppen som garanterar oss minst ett play-off-spel mot någon annan grupptvåa.

Holland    9 9 0 0 35-5  27
Sverige    9 7 0 2 28-9  21
Ungern     9 6 0 3 22-14 18
Finland    9 3 0 6 16-16  9
Moldavien   9 2 0 7  8-16  6
San Marino   9 0 0 9  0-49  0

Förutsättningarna

Om Sverige vinner mot Holland blir vi bästa grupptvåa och är således klara för EM i Polen/Ukraina. Om vi förlorar så kommer vi tvingas till play-off-spel. Det kan räcka med oavgjort, beroende på resultaten i övriga matcher.

Vilken kanal visar Sverige-Holland?

Matchen visas på TV4 och startar kl. 20.15.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.