England-Spanien: Odds på höstens hetaste träningsmatch

12 november, 2011

Ikväll drabbar två av fotbollsvärldens verkliga giganter samman på ett utsålt Wembley i London. England-Spanien är ett riktigt tungviktsmöte, men frågan är om Capellos England kan stå emot de regerande världs- och europamästarna som verkar komma till start med en riktigt bra elva.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Intresset för matchen kommer att vara på topp, vilket ett utsålt Wembley är ett tydligt bevis för – 90 000 sålda biljetter talar sitt tydliga språk. Och kanske är det inte så konstigt att fotbollstokiga engelsmän går man ur huse när världsmästarna och fotbollskonstnärerna från Spanien kommer på besök. Det spanska laget domineras som vanligt av spelare från Barcelona och Real Madrid som tillsammans har hela 13 spelare med i truppen.

I den engelska truppen saknas exempelvis Wayne Rooney och de fem anfallare som finns med i truppen är Agbonlahor, Bent, Sturridge, Welbeck och Zamora. Capello har aviserat att han kommer att använda de sex tillåtna bytena och testa en hel del spelare, så vi förväntar oss speltid även för de mindre etablerade spelarna. Likt Sverige har England (och Spanien också för den delen) ett mästerskap att förbereda sig för och vi ska inte glömma att den här matchen främst är en förberedelse för sommarens EM. Däremot lär inget av lagen vika ner sig frivilligt.

Hos spelbolagen råder det ingen tvekan om att det stjärnspäckade Spanien är klara favoriter. Bortasegern går just nu att lira still strax under två gånger pengarna medan en seger för England ger en bra bit över fyra gånger pengarna.

ENGLAND-SPANIEN

Bäst odds just nu
1: 4,50 hos Bet365
x: 3,50 hos Unibet
2: 1,90 hos Expekt

Vilken kanal visar England-Spanien?

Matchen, som startar kl. 18.10, visat på TV10 och i HD på Viasat Fotboll HD.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →