Helsingborg-Kalmar FF: Odds på cupfinalen

5 november, 2011

Svenska mästarna Helsingborg har idag chansen att ta ytterligare en titel, nämligen den i Svenska cupen. För moståndet står Kalmar FF som slutade på åttonde plats i den allsvenska tabellen. HIF är av naturliga anledningar ganska klara favoriter om man tittar på oddsen, men cupfinaler som avgörs i ett enda möte är alltid ovissa. Kryssläge?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kalmar tog sig till final genom att i en riktig rysare besegra IFK Göteborg efter förlängning. Helsingborg hade en något enklare resa då de i sin semifinal besegrade Örebro med 3-1.

Lagen har mötts två gånger i årets allsvenska och Helsingborg har vunnit båda matcherna. 1-0 i maj hemma på Olympia och 2-1 i juli på Guldfågeln arena i Kalmar. Inga skador har rapporterats och båda lagen verkar komma till start med bästa tänkbara laguppställning.

HIF är klara favoriter hos spelbolagen och kan spelas till som bäst 1,85. Kalmar FF slår helt klart ur underläge, vilket inte behöver vara någon nackdel för smålänningarna. Ingen förväntar sig att de ska vinna och de kan spela helt utan press. Tror du att KFF kan skrälla? Ja då kan du hämta ut en knapp femhundring på 100 satsade kronor i händelse av kalmarseger.

HELSINGBORG-KALMAR FF

Bäst odds just nu
1: 1,85 hos Expekt
x: 3,50 hos Bet365
2: 4,60 hos Bet24

Vilken kanal visar cupfinalen?

Matchen startar kl. 15.30 på Olympia i Helsingborg och visas på TV4.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →