Liverpool-Manchester City: Helgens Premier League-höjdare

25 november, 2011

Tidigare i veckan fick vi njuta av Champions League-fotboll, men helgens matcher i Premier League går inte heller av för hackor. Saknar du Viasat-kanalerna? Då har vi ett glädjande besked. Lördagsmatchen Manchester United-Newcastle visas nämligen på TV3. Helgens verkliga höjdpunkt kommer dock först på söndag, då Liverpool tar emot obesegrade Manchester City hemma på Anfield.

Lördag 26 november
Kl. 13.40
Stoke-Blackburn, kanal: Viasat Fotboll och HD

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kl. 15.55
Manchester United-Newcastle, kanal: TV3
Chelsea-Wolverhampton, kanal: Viasat Fotboll
Norwich-Queens Park Rangers, kanal: Viasat Fotboll HD
West Browmich-Tottenham, kanal: Viasat Sport
Bolton-Everton, kanal: Viasat Xtra
Sunderland-Wigan, kanal: Viasat Xtra

Kl. 18.25
Arsenal-Fulham, kanal: Viasat Fotboll och HD

Söndag 27 november
Kl. 14.25
Swansea-Aston Villa, kanal: Viasat Fotboll och HD

Kl. 16.55
Liverpool-Manchester City, kanal: Viasat Fotboll och HD

Spelschema för hela Premier League-säsongen.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →