Mäkitalo: Målsnålt i Nashville

3 december, 2011

Varje helg levererar NHL-experten Thomas Mäkitalo sina bästa speltips här på spelkanalen.com. Idag förutspår han en målsnål historia när Nashville tar emot Buffalo.

Nashville Predators – Buffalo Sabres
Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,78 @ bwin

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Buffalo Sabres fick sig en läxa i natt mot Detroit Red Wings som gjorde tre mål redan i första perioden. Efter det vaknade Buffalo och Detroit lyckades bara göra ytterligare ett mål under matchen som gick under den satta linan på 5,5 mål. Totalt har sex av Buffalos nio senaste bortamatcher gått under den satta linan och efter den dåliga starten mot Detroit kommer man med all säkerhet försöka täta till sin defensiv och försöka att inte gå bort sig borta mot starka Nashville.

Nashville kommer hem efter en fem matcher lång roadtrip och sju av deras tio senaste matcher har gått under 5,5 mål och båda lagen har ruskigt bra målvakter. Av de fyra målvakter som finns tillgängliga har Anders Lindbäck sämst räddningsprocent med 91,8, de andra ligger på 92,1, 92,5 samt 94,4 och ser man till deras målsnitt borde vi landa under 5,5 mål.

Noterbart är även att Buffalos offensiv inte fungerat speciellt bra den senaste tiden, i tre av lagets fyra senaste matcher har man bara lyckats göra ett enda mål.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.