januari 2012

Veckans matcher i Premier League

30 januari 2012

Premier League hade ju som bekant uppehåll i helgen på grund av FA-cupmatcher. Det innebär att vi bjuds på full omgång på tisdag och onsdag, och sedan ändå kan se fram emot nya matcher till helgen. En riktig drömvecka för alla fotbollsälskare alltså.

Läs hela artikeln →

Djokovic-Nadal: Odds på finalen i Australian Open

27 januari 2012

Australian Open går mot sitt slut och i herrsingeln återstår nu bara finalen mellan världsettan Novak Djokovic och andraseedade Rafael Nadal. Det är Djokovic som är favorit, men Nadal visade i sin semifinalvinst mot Roger Federer att han aldrig kan räknas bort.

Läs hela artikeln →

Helgens matcher i FA-cupen

27 januari 2012

Den här helgen är det uppehåll i Premier League, men det innebär inte att vi blir utan högkvalitativ engelsk fotboll. I stället bjuds vi nämligen på flera intressanta matcher i FA-cupen, med lördagsmatchen Liverpool-Manchester United som den givna höjdpunkten.

Läs hela artikeln →

Leksand-Mora: Här är oddsen på ”Slaget om Siljan”

27 januari 2012

I kväll spelas flera matcher i Elitserien men dagens hetaste match hittar vi i hockeyallsvenskan. Givetvis talar vi om det klassiska daladerbyt Leksand-Mora, där hemmalaget enligt spelbolagen är ganska klara favoriter.

Läs hela artikeln →

Milan-Lazio: Odds på kvarten i Copa Italia

26 januari 2012

Just nu är cupspelet igång över hela Europa och i kväll är det dags för Zlatans Milan att ge sig in i elden, även om det verkar som Ibra själv kommer att starta på bänken. För motståndet står Lazio och på spel står en plats i Copa Italias semifinal där Juventus väntar.

Läs hela artikeln →

Liverpool-Manchester City: Odds och speltips på ligacupmötet

25 januari 2012

Det är en riktigt trevlig cuponsdag i fotbollseuropa idag. Förutom el Clasico i Spanien så blir det också toppmatcher i både England och Italien. Vi har kikat närmare på Liverpool-Manchester City, returmötet i Carling Cups semifinal. Enligt spelbolagen är detta en oviss historia och favoritskapet varierar, beroende på vilket bolags oddssättare man frågar.

Läs hela artikeln →

Odds på kvällens el Clásico!

25 januari 2012

Det är dags för returmöte mellan Real Madrid och Barcelona i Copa del Rey, den spanska cupen. Barcelona vann ju som bekant det första mötet med 2-1 efter att Real tidigt tagit ledningen genom en snygg överstegsfint och ett distinkt skott av Cristiano Ronaldo. Kvällens match spelas på Camp Nou i Barcelona och det är […]

Läs hela artikeln →

Premier League: Helgens spelschema

20 januari 2012
Thumbnail image for Premier League: Helgens spelschema

I helgen är det full omgång i Premier League och vi kan se fram emot några riktigt trevliga matcher. På söndag är det dags för två riktiga toppmatcher, eller vad sägs om Manchester City-Tottenham och Arsenal-Manchester United!

Läs hela artikeln →

Speltips från NHL: Mäkitalo tror på Montreal!

20 januari 2012
Thumbnail image for Speltips från NHL: Mäkitalo tror på Montreal!

Fredag betyder hockey här på spelkanalen och som vanligt är det Thomas Mäkitalo, mannen bakom spelbloggare.se som svarar för speltipset. Thomas bloggar om NHL på Nyheter24 och följer den transatlantiska ishockeyn dagligen. I dag bjuder han på ett speltips på matchen Pittsburg-Montreal.

Läs hela artikeln →

Tyskland-Sverige: Odds från handbolls-EM

19 januari 2012
Thumbnail image for Tyskland-Sverige: Odds från handbolls-EM

I kväll spelar Sverige sin sista match i den första gruppspelsvändan i handbolls-EM. För motståndet står Tyskland, som faktiskt spelar med kniven mot strupen. Sverige är favoriter hos spelbolagen, men kommer att gå vidare även om det blir förlust.

Läs hela artikeln →

Real Madrid-Barcelona: Odds på el Clásico

18 januari 2012
Thumbnail image for Real Madrid-Barcelona: Odds på el Clásico

Visst, det riktiga el Clásico är när Barcelona och Real Madrid möts i ligan, men det är extremt mycket prestige även i kvällens möte lagen emellan i Copa del Rey, den spanska cupen. Utgången är mycket oviss och spelbolagen är inte helt ense om vilket lag som egentligen är favoriter ikväll. De flesta håller dock […]

Läs hela artikeln →

Tjeckien-Sverige: Odds på ödesmatchen i handbolls-EM

17 januari 2012
Thumbnail image for Tjeckien-Sverige: Odds på ödesmatchen i handbolls-EM

De flesta höjde nog på ögonbrynen en aning när Sverige bara fick oavgjort i inledningsmatchen mot Makedonien. Nu är det dags för match mot Tjeckien och det är åter igen Sverige som är oddsmässiga favoriter.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.