Post image for Speltips från NHL: Mäkitalo tror på Montreal!

Speltips från NHL: Mäkitalo tror på Montreal!

20 januari, 2012

Fredag betyder hockey här på spelkanalen och som vanligt är det Thomas Mäkitalo, mannen bakom spelbloggare.se som svarar för speltipset. Thomas bloggar om NHL på Nyheter24 och följer den transatlantiska ishockeyn dagligen. I dag bjuder han på ett speltips på matchen Pittsburg-Montreal.

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Speltips: Montreal +0,5 mål
Odds: 1,91 @ Pinnacle

Pittsburgh har vaknat efter en tuff period. Efter sex raka förluster hittade man tillbaka till sitt vinnande spel och har nu fyra raka segrar bakom sig. Nu senast slog man New York Rangers som toppar den östra konferensen med 4-1 på bortaplan.

Nu låter det kanske som att jag tror att Pittsburgh ska ta hem det här men en urladdning som den mot Rangers tar på krafterna och den matchen spelades igår. Att de spelade igår betyder förmodligen även att Brent Johnson får chansen i målet i stället för Marc-Andre Fleury som stod igår. Med Johnson i målet har man bara vunnit två av nio matcher och han släpper in 3,47 mål i snitt per match.

Jämför det med Fleury med 23 segrar på 39 matcher och ett snitt på 2,2 mål per match.

Montreal har haft en dag mer att vila och det kan bli avgörande även om de just nu har sämre form. Noterbart är att även Montréal slog Rangers nu i veckan med just 4-1.

Ser man till interna möten har faktiskt Montréal vunnit tre av de fyra senaste matcherna nere i Pittsburgh.

Vi chansar och testar underdogen som vi får till ett riktigt bra odds.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →