Odds på Manchester City-Liverpool

11 januari, 2012

I kväll är det dags för ett riktigt toppmöte i Carling Cup, den engelska ligacupen. Det handlar om semifinal och det är Manchester City och Liverpool som drabbar samman. Lagen möttes så sen som för en vecka sedan och då vann City med 3-0. Kan Liverpool ta revansch? Som vanligt har vi scannat av spelbolagens odds inför matchen och hjälper er att hitta de mest spelvärda alternativen.

Manchester City leder ju som bekant Premier League, men ikväll är det faktiskt inte det viktigaste att fokusera på. Frågan är istället hur mycket respektive lag prioriterar ligacupen, som ju är den minst prestigefyllda titeln i England.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Troligen kommer båda lagen att lufta en del bänkvärmare, men jag tror ändå att vi ka få se en riktigt sevärd match. Inget av lagen vill vika ner sig och speciellt Liverpool vill nog inte kassera in ännu en storförlust mot City.

Hemmalaget är relativt stora favoriter hos spelbolagen även om ettan ändå går att hitta till över dubbla pengen. Eftersom detta är det första mötet av två finns det alltid en förhöjd kryssrisk. Exempelvis om det står 1-1 i andra halvlek lär knappast något av lagen göra några överdrivna offensiva satsningar och på så sätt riskera något bakåt.

MANCHESTER CITY-LIVERPOOL

Bäst odds just nu
1: 2,01 hos Betfair
x: 3,40 hos Bet365
2: 4,10 hos Unibet

Se Manchester City-Liverpool via gratis livestreaming

Matchen sänds i sin helhet hos Bet365. Öppna ett konto, gör en insättning på valfritt belopp så får du till gång till streamingen. Dessutom dubblar bolaget din första insättning! Klicka här för att utnyttja erbjudandet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.