Tjeckien-Sverige: Odds på ödesmatchen i handbolls-EM

17 januari, 2012

Post image for Tjeckien-Sverige: Odds på ödesmatchen i handbolls-EM

De flesta höjde nog på ögonbrynen en aning när Sverige bara fick oavgjort i inledningsmatchen mot Makedonien. Nu är det dags för match mot Tjeckien och det är åter igen Sverige som är oddsmässiga favoriter.

Sverige var alltså ytterst nära att förlora sin första match i EM. Matchen slutade 26-26 efter att Makedonien haft det sista anfallet och därmed hade chansen att avgöra. Svenskarna utryckte stor besvikelse efter matchen och bland annat Kim Andersson sa att det kändes som en förlust.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tjeckerna slog något oväntat slog Tyskland i sin första match och kan vid seger mot Sverige i kväll bli klara för slutspel. För Sverige är det bara vinst som gäller, åtminstone om man vill ha lite andrum och undvika en direkt avgörande match mot Tyskland om två dagar. Laget som blir sist i gruppen har nämligen spelat färdigt.

Sverige är som sagt favoriter och går att spela till som högst 1,70. Hemmasegern står i ca tre gånger insatsen, medan krysset som vanligt i handboll ger väldigt hög utdelning.

TJECKIEN-SVERIGE

Bäst odds just nu:
1: 3,00 hos Nordicbet
x: 10,00 hos Nordicbet
2: 1,70 hos Unibet (1200 kronor i bonus till nya kunder)

Vilken kanal sänder Sverige-Tjeckien?

Matchen startar kl. 20.10 och visas på TV4, som har de svenska rättigheterna för hela mästerskapet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →