Tyskland-Sverige: Odds från handbolls-EM

19 januari, 2012

Handbolls-EM

I kväll spelar Sverige sin sista match i den första gruppspelsvändan i handbolls-EM. För motståndet står Tyskland, som faktiskt spelar med kniven mot strupen. Sverige är favoriter hos spelbolagen, men kommer att gå vidare även om det blir förlust.

Tyskland förlorade sin öppningsmatch mot Tjeckien, men lyckades sedan slå Makedonien med endast ett måls marginal. Om det blir förlust mot Sverige och Makedonien samtidigt tar poäng mot Tjeckien, ja då är Tyskland utslagna från turneringen. Det innebär även att de kommer att missa sommarens OS i London.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Sverige reste sig efter en darrig inledning på turneringen och kunde slå Tjeckien med fyra bollars marginal. Sverige leder nu gruppen och är klara för den så kallade mellanrundan. Om Sverige vinner i kväll kommer vi att få med oss maximala fyra poäng till nästa runda.

Läget i gruppen

Sverige   2 1 1 0  59-55  3
Tjeckien   2 1 0 1  56-57  2
Tyskland   2 1 0 1  48-50  2
------------------------------------ 
Makedonien  2 0 1 1  49-50  1

TYSKLAND-SVERIGE

Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Nordicbet
x: 9,20 hos Nordicbet
2: 1,85 hos Expekt

Vilken kanal visar Sverige-Tyskland?

TV4 har rättigheterna till hela turneringen. Matchen startar kl. 18.15.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →