En månad till EM!

8 maj, 2012

Fotbollsarena
Om en månad är det dags – då börjar EM! Bild: Werner Kunz Creative Commons License

I dag är det exakt en månad kvar till EM-slutspelet drar igång i Polen och Ukraina. Sverige spelar sin premiärmatch mot Ukraina den 11 juni och det blir med all sannolikhet en nyckelmatch för Sverige. Allt annat än tre poäng i den matchen kommer göra att det bli otroligt svårt att ta sig vidare från gruppspelet, då både England och Frankrike i grunden är bättre fotbollslag än Sverige.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Något som känns bra inför turneringen är att Zlatan har en fantastisk säsong bakom sig. Seger i den italienska skytteligan för andra gången i karriären och sammanlagt har han prickat in en bra bit över 30 mål den här säsongen. Om vi ska lyckas i EM måste Zlatan göra en bra turnering, och kanske har Hamrén äntligen hittat det spelsystem där vi kan utnyttja hans kvaliteter på bästa sätt?

Om ca en vecka släpps den svenska EM-truppen och då får vi svar på vilka som får följa med på resan till Ukraina. Det finns ett gäng med givna spelare, men det finns spekulationer kring en hel del av platserna. Den stora frågan på allas läppar är väl ändå om Feyernoord-proffset John Guidetti kommer att finnas med i Hamréns 23-mannatrupp.

Favoriter till EM-titeln är de regerande världs- och europamästarna Spanien tillsammans med Tyskland. Om man ska lita blint på spelbolagen så står de båda i en klass för sig. Att Sverige skulle gå hela vägen fram till en EM-titel håller spelbolagen som mycket osannolikt. Exempelvis betalar Unibet hela 65 gånger insatsen om det omöjliga skulle inträffa.

Vilken lag blir europamästare?

Spanien  3,75
Tyskland  3,75
Holland  8,00
Frankrike  11,00
England  12,50
Italien  16,00
Portugal  20,00
Sverige 65,00

Lägg ditt spel redan nu! Utmana en kompis. Oddsen kommer från Unibet, som just nu ger 1200 kr i bonus till alla nya spelare.

Läs mer om EM på vår EM-sajt, www.spelkanalen.com/em2012.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.