England-Italien: Odds på sista kvartsfinalen

I kväll ska det sista semifinallaget koras och det är två klassiska fotbollsnationer som gör upp om det. England-Italien är den på förhand mest intressanta kvartsfinalen och i vanligt ordning bjuder vi er på marknadens högsta odds.

England vann ju grupp D och slapp tack vare det att möta Spanien. Italien känns som en något mänskligare motståndare även om det inte på något sätt kommer att bli en lätt uppgift för engelsmännen.

Italien slutade tvåa i grupp C efter att ha följt upp premiärkrysset mot Spanien med 1-1 mot Kroatien och sedan slagit Irland i den sista gruppspelsomgången.

Det här kommer att bli en mycket sevärd historia och det ska bli väldigt intressant att följa utgången. Båda lagen kryllar av färgstarka profiler och matchvinnare och vi förväntar oss en tät kamp i 90 minuter.

Oddskommentar

Oddsmässigt är det helt jämt mellan de båda lagen och favoritskapet varierar beroende på vilket spelbolag du frågar. Både ettan och tvåan går att hitta till omkring 2,90 gånger pengarna, medan krysset ger ca tre gånger insatsen.

ENGLAND-ITALIEN

Bäst odds just nu
1: 2,88 hos Bet365
x: 3,00 hos Unibet
2: 2,90 hos Expekt

Vilken kanal visar England-Italien?

Matchen visas på TV4 och TV4 HD och startar kl. 20.45