Sverige-Serbien: Odds på EM-genrepet

5 juni, 2012

Med mindre än en vecka kvar till EM-premiären är det idag dags för Sveriges genrep. För motståndet står Serbien och matchen drar igång kl. 19.00 på Råsunda. En snabb rundvandring hos spelbolagen visar att samtliga håller Sverige som klara favoriter. Hur lirar du?

Idag har Erik Hamrén en sista möjlighet att testa spelare inför Sveriges premiärmatch mot Ukraina den 11 juni. Vi kan nog räkna med att startelvan i princip är spikad, men på grund av skadeläget gör nog ”Kapten Hamrén” säkrast i att åtminstone ha en plan B och C.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Den sista matchen inför ett mästerskap är alltid viktig. Det är nu spelet ska funka och att komma till premiärmatchen med en seger i ryggen är alltid skönt. Det handlar också om att sätta sig i respekt – att visa kommande motståndare i turneringen (som naturligtvis lär detaljgranska matchen) att Sverige är att räkna med.

Som vanligt i träningsmatcher kan vi räkna med en hel del byten i andra halvlek. Det är viktigt att även de tänkta bänkspelarna får lufta sig och kunna komma väl förberedda till EM.

Kvällens motståndare Serbien är inte kvalificerade för EM.

Sveriges premiärmotståndare Ukraina genrepar ikväll på bortaplan mot Turkiet. Den matchen startar kl. 20.00 och visas på TV10.

Sveriges startelva mot Serbien

Andreas Isaksson
Martin Olsson, Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Mikael Lustig
Anders Svensson, Kim Källström, Seb Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Rasmus Elm
Ola Toivonen

Oddskommentar

Sverige är som sagt klara favoriter i kvällens match och ettan står som högst i ca 1,65 gånger pengarna. Tror du på kryss kan du hitta odds i trakterna kring 3,75, medan tvåan i skrivande stund går att lira till en bra bit över fem gånger insatsen.

SVERIGE-SERBIEN

Bäst odds just nu
1: 1,67 hos Ladbrokes
x: 3,75 hos Unibet
2: 5,50 hos Bet365

Vilken kanal visar Sverige-Serbien?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på TV4. Har du utrustning för att kolla på HD-tv kan du även se matchen på TV4 HD.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.