augusti 2012

Sponsrad video: Drömvinsten!

24 augusti 2012

Den senaste lottoreklamen från Svenska Spel har fått ganska stor uppmärksamhet, åtminstone i min bekantskapskrets. Reaktionerna har varit positiva och tillsammans med stryktipsfilmen som också rullar just nu så tycker jag att Svenska Spel har lyckats väldigt bra. Omtalad är den redan, vilket är nog så viktigt ur ett varumärkesperspektiv. Men det ska bli mycket […]

Läs hela artikeln →

Premier League: Så sänds premiäromgången

15 augusti 2012

Ni som är satelitkunder hos Viasat har säkert uppmärksammat att ni inte kommer att kunna se någon av 16-matcherna på lördag via ert tv-abonnemang. Det är Premier League som inte tillåter Viasat att sända via satelit eftersom signalen skulle kunna plockas ner i England och potentiellt minska antalet åskådare på PL-arenorna. Det kan man tycka […]

Läs hela artikeln →

Sponsrad video: ”Ja, då ses vi på lördag…”

13 augusti 2012

Svenska spel har i dagarna rullat ut en ny reklamfilm, inför Premier League-starten. Det är samma låt som vi har vant oss vid den senaste tiden, men greppet är annorlunda. Filen bygger på en far/son-relation och jag tror att många kommer att känna igen sig i den. Kolla in klippet här!

Läs hela artikeln →

Odds på Manchester United-Barcelona

8 augusti 2012

Ikväll blir det stjärnspäckat värre då giganterna FC Barcelona och Manchester United möts på Ullevi i Göteborg. Matchen är inte bara ett PR-jippo utan även en del i båda lagens uppladdning inför de stundande ligastarterna. Vi har kikat närmare på oddsen!

Läs hela artikeln →

PSG-Barcelona: Odds på supermatchen!

4 augusti 2012

I kväll är det dags för en fotbollsmatch som lär röna en hel del intresse runt om i världen, inte minst här hemma i Sverige. Zlatan och hans nya klubb Paris Saint Germain möter FC Barcelona, och trots att det handlar om en träningsmatch så är intresset väldigt stort inför “supermatchen”.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.