Europa League: Odds på kvällens matcher

21 februari, 2013

I går slog Milan en hel fotbollsvärld med häpnad när de på ett mycket imponerande sätt manövrerade ut Barcelona och vann med klara 2-0 hemma på San Siro. I dag fortsätter europaspelet med sextondelsfinaler i Europa League. Vilken blir dagens skräll?

I kväll spelas hela 16 matcher i Europa League och vi har tittat närmare på ett urval. Själva tänker vi bänka oss framför Lyon-Tottenham.

Lazio-Borussia Mönchengladbach

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Mötet i Tyskland förra veckan blev en riktig målfest och slutsiffrorna stannade vid 3-3. Det innebär i princip att alla oavgjorda resultat tar Lazio vidare och Mönchengladbach måste därför satsa framåt i kvällens bortamatch. Hos spelblolagen är det dock Lazio som är favoriter; ganska klara sådana.

Bäst odds just nu:
1: 2,05 hos Bet365
X: 3,60 hos Bet365
2: 3,85 hos Expekt

Lyon-Tottenham

Detta var den på förhand kanske mest intressanta sextondelsfinalen. Tottenham vann det första mötet hemma i London med 2-1 efter två mål av laget stora stjärna Gareth Bale. Bortamålet Lyon fick in gör dock att det räcker med 1-0-seger för att fransmännen ska avancera till kvartsfinal.

Bäst odds just nu:
1: 2,40 hos Bet365
X: 3,50 hos Bet365
2: 3,20 hos Unibet

Chelsea-Sparta Prag

Chelsea hade nog hoppats på ett äventyr i en helt annan cup, men får nu göra upp ”på bakgården”. De har med sig en seger från bortamatchen i Prag (0-1) för en vecka sedan och är storfavoriter till segern även i kväll.

Bäst odds just nu:
1: 1,38 hos Betfair
X: 5,00 hos Bet365
2: 11,00 hos Bet365

Benfica-Leverkusen

Benifica vann det första mötet mot Leverkusen och ska nu försöka förvalta övertaget på hemmaplan i Portugal. De är favoriter till segern även i kvällens match, men det räcker alltså med ett oavgjort reslutat för avancemang.

Bäst odds just nu:
1: 2,00 hos Bet365
X: 3,60 hos Unibet
2: 4,00 hos Unibet

Liverpool-Zenit St Petersburg

Liverpool står inför en riktigt tuff uppgift. De måste nämligen vända ett 0-2-underläge efter den försmädliga förlusten i Ryssland. Det är ingen omöjligt uppgift, men trots fördel av hemmaplan kommer det att bli svårt.

Liverpool måste satsa framåt, men får för den skull absolut inte öppna sig bakåt. Gör Zenit mål i matchen måste nämligen Liverpool göra fyra.

Bäst odds just nu:
1: 1,70 hos Bet365
X: 4,20 hos Bet365
2: 5,20 hos Nordicbet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.