mars 2013

Odds på hockeykvartarna

12 mars 2013

Idag drar äntligen hockeyns kvartsfinalspel igång och kvällen bjuder på två intressanta fajter. Färjestad tar emot Modo hemma i Karlstad och seriesegrarna Skellefteå inleder sin jakt på SM-guld på hemmaplan mot Brynäs.

Läs hela artikeln →

Barcelona-Milan: Marknadens högsta odds!

12 mars 2013
Thumbnail image for Barcelona-Milan: Marknadens högsta odds!

I dag är det dags för returmöte mellan Barcelona och Milan och frågan som fotbollsvärlden ställer sig är om Barca ska kunna vända 0-2-underläget från matchen i Milano senast. De flesta bedömare tror att den uppgiften kommer att bli allt för svår för Barcelona, men att de kommer att vinna dagens match på Camp Nou […]

Läs hela artikeln →

Manchester United-Real Madrid: Odds på returmötet!

5 mars 2013
Thumbnail image for Manchester United-Real Madrid: Odds på returmötet!

Dortmund och Sjakhtar får ursäkta, men det råder ingen tvekan om att det är Manchester United-Real Madrid som är kvällens och hela åttondelsrundans hetaste Champions League-match. I kväll är det dags för returmöte och en hel fotbollsvärld håller andan av förväntan.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.