Odds på Leksand – Växjö Lakers

23 oktober, 2014

Från gårdagens Champions League-fotboll kastar vi oss raskt in i den svenska elitseriehockeyn (ja, vi vet att det heter SHL…). I kväll tar tabelljumbon Leksand emot Växjö Lakers och vi har kikat närmare på oddsen.

Leksand har ju som bekant inte haft någon vidare inledning på säsongen. Laget var länge helt utan poäng och även om det har ramlat in några enstaka pinnar så är det fortfarande sist och glappet upp till fast mark i tabellen är redan sju poäng.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Leksand har under oktober tagit sina första två trepoängare, båda mot Örebro. Men trots den klena poängskörden måste man ändå säga att det går åt rätt håll för dalmasarna. Förutom vinsterna har det blivit knappa förluster mot HV71 och Frölunda, de två lag som kanske är allra formstarkast för tillfället.

Växjö Lakers var inför säsongen ett av de mest hajpade lagen och många förutspådde att de skulle vara ett topplag. Just nu, efter 13 spelade omgångar, parkerar de ungefär mitt i tabellen och ligger i ett ganska fint slagläge inför fortsättningen.

Växjö har de senaste fem omgångarna mött alla tre topplagen i tabellen och de har i tur och ordning förlorat mot Frölunda, Skellefteå och HV71. Senast vände dock den negativa trenden då det blev vinst mot Linköping efter förlängning.

Lagen möttes så sent som den 11 oktober, då i Växjö. Det blev en målsnål tillställning som Lakers till slut vann med 2-0 efter en mållös sistaperiod.

Oddsmässigt så är det bortalaget som är favorit till segern hos spelbolagen. Tvåan går i skrivande stund att hitta till lite knappt två gånger insatsen medan leksandssegern står i omkring 2,5 gånger pengarna. Krysset ger just nu 4 gånger pengarna.

Leksand-Växjö Lakers

Bäst odds just nu
1. 2,55 hos Betsson
X. 4,00 hos Bet365
2.  1,95 hos Unibet

Vilken kanal sänder Leksand-Växjö?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på CMore Hockey. Du kan också köpa matchen på Csports.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.