november 2014

Oddsgenomgång inför Malmö FF-Juventus

26 november 2014
Thumbnail image for Oddsgenomgång inför Malmö FF-Juventus

Juventus på hemmaplan är kanske den största upplevelsen som MFF-spelarna får vara med om under det här Champions League-äventyet. Spelbolagen ger så klart inte MFF någon chans här, och från Malmöhåll har man varit tydliga med att det krävs en helt prickfri insats för att kunna hävda sig mot de regerande italienska mästarna.

Läs hela artikeln →

Bäst odds på Manchester City-Bayern München

25 november 2014
Thumbnail image for Bäst odds på Manchester City-Bayern München

I kväll drabbar två europeiska giganter samman i Manchester och det ska bli otroligt spännande att se om City kan gripa det sista halmstrået på hemmaplan mot Bayern München. Oddsen indikerar att det kan bli en väldigt tuff uppgift.

Läs hela artikeln →

Liverpool-Chelsea: Speltips och de bästa oddsen

8 november 2014
Thumbnail image for Liverpool-Chelsea: Speltips och de bästa oddsen

Den enda riktiga stormatchen i helgens Premier League är kvällens drabbning på Anfield Road mellan Liverpool och Chelsea. Det är bortalaget som har fått störst förtroende hos spelbolagen och slänger man ett öga i tabellen är det inte speciellt svårt att förstå varför.

Läs hela artikeln →

Spelschema för helgens Premier League-matcher

7 november 2014
Thumbnail image for Spelschema för helgens Premier League-matcher

Premier League-helgen rivstartar ordentligt i morgon med högintressanta mötet mellan Liverpool och Chelsea, som vi utan tvekan korar till omgångens höjdpunkt. Det spelas även flera andra intressanta matcher men ingen med riktigt samma dignitet som den på Anfield i morgon. Här hittar du helgens spelschema med TV-tider och kanaler…

Läs hela artikeln →

Oddsgenomgång: Ajax-Barcelona

5 november 2014
Thumbnail image for Oddsgenomgång: Ajax-Barcelona

Vi är inne i ett avgörande skede i gruppspelet och idag har Ajax det tvivelaktiga nöjet att ta emot Barcelona hemma i Amsterdam. Ajax slåss för överlevnad, men enligt oddssättarna så lutar allt åt en bortaseger.

Läs hela artikeln →

Inför Bayern München-Roma: Bäst odds just nu

5 november 2014
Thumbnail image for Inför Bayern München-Roma: Bäst odds just nu

Idag fortsätter den fjärde omgången i Champions League-gruppspelet och vi ska ta en närmare titt på mötet mellan Bayern München och Roma. Tyskarna är stora favoriter hos spelbolagen men kan Roma resa sig efter den förnedrande 1-7-förlusten senast?

Läs hela artikeln →

Real Madrid-Liverpool: Här är oddsen!

4 november 2014
Thumbnail image for Real Madrid-Liverpool: Här är oddsen!

Trots att vi har Malmö FF i elden ikväll så är omgångens givna höjdpunkt mötet mellan Real Madrid och Liverpool. Två klassiska storlag drabbar samman, men det är få som tror att engelsmännen ska något att hämta i den spanska huvudstaden. Real är nämligen mycket klara favoriter hos samtliga spelbolag.

Läs hela artikeln →

Champions League: Odds på Malmö FF-Atletico Madrid

4 november 2014
Thumbnail image for Champions League: Odds på Malmö FF-Atletico Madrid

I kväll vänder serien i Champions Leagues gruppspel och det är bland annat dags för Malmö FF att återigen möta Atletico Madrid, den här gången på hemmaplan. Det kommer att bli en mycket tuff uppgift för Di blåe, något som även oddsbilden bekräftar.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.