Helgens matcher i Premier League

Premier League

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Fredagkvällen bjuder alltså upp till en riktigt stormatch i London när Chelsea och Liverpool drabbar samman. Chelsea är fortfarande obesegrade efter fyra omgångar och skuggar ledande Manchester City i tabellen. Liverpool har två segrar, en förlust och en oavgjord så här långt och skulle må väldigt bra av tre poäng för att inte redan nu tappa värdefull mark mot lagen i toppen av tabellen.

Den som törstar efter Zlatan får hålla sig till tåls till på söndag då hans Manchester United gästar Watford. Matchen blir ett bra tillfälle för United att studsa tillbaka efter derbyförlusten senast och visa att de är ett topplag den här säsongen. Förlusten mot Feyernoord i Europa League sätter givetvis extra press på United inför söndagens drabbning. Förlust eller poängtapp kommer att leda till ordentlig oro både hos press, trupp och inte minst fansen.

Bland övriga topplag så tar Everton emot Middlesbrough på lördag, Arsenal gästar Hull och Tottenham möter Sunderland hemma på White Hart Lane.

Fredag 16 september
Chelsea-Liverpool, kl. 21.00, Viasat Sport Premium

Lördag 17 september
Hull-Arsenal, kl. 16.00
West Bromwich-West Ham, kl. 16.00
Manchester City-Bournemouth, kl. 16.00, Viasat Sport Premium
Leicester-Burnley, kl. 16.00
Everton-Middlesbrough, kl. 18.30, Viasat Sport Premium

Söndag 18 september
Watford-Manchester United, kl. 13.00, Viasat Sport Premium
Crystal Palace-Stoke, kl. 15.15, Viasat Sport Premium
Southampton-Swansea, kl. 15.15
Tottenham-Sunderland, kl. 17.30, Viasat Fotboll