FÅ 1500 KR I BONUS HOS BET365

Publicerat 10 april 2012. Erbjudandet kan vara tidsbegränsat!

ETT RIKTIGT BRA ERBJUDANDE TILL ALLA NYA KUNDER

Nu kan du få hela 1500 kr i bonus när du blir kund hos spelbolaget Bet365. Öppna ett konto och sätt in 1000 kronor – insättningen dubblas och du har 2000 kr på ditt spelkonto. Testa sedan att lägga ett spel via mobilen, så får ytterligare en bonus på upp till 500 kr.

Alltså…

1. Registrera dig
2. Gör din första insättning
3. Spela via mobilen


bonus Rekommenderat bolag

Bet365 är ett spelbolag som rekommenderas av oss på spelkanalen.com. Bolaget har förutom en bra bonus även ett stort utbud av livestreamad sport och massor av liveoddsmarknader. Insättningar och utbetalningar fungerar alltid utan problem.

Om Bet365

Bet365 är en av världens största spelkoncerner och har över sex miljoner kunder världen över. Bolaget erbjuder förutom sportspel även spel på poker, casino och bingo. Bet365 utsågs 2011 till bästa sportoperatören vid eGaming Review Awards.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2014.