Spelschema för VM-kvalet till VM i Brasilien 2014

Sverige har lottats i grupp C och om man bortser från Tyskland så ser motståndet ganska rimligt ut. Tyskland är givetvis storfavoriter till gruppsegern, men jag skulle nog vilja hävda att Sverige, åtminstone på pappret, är det näst bästa laget i den här gruppen.

Kvalet spelas under 2012 och 2013 och Sverige inleder mot Kazakhstan den 11 september 2012.

Grupp C
Tyskland
Sverige
Irland
Österrike
Färöarna
Kazakhstan

Sveriges matcher i VM-kvalet

2012

  • 11 september: Sverige–Kazakstan
  • 12 oktober: Färöarna–Sverige
  • 16 oktober: Tyskland–Sverige

2013

  • 22 mars: Sverige–Irland
  • 7 juni: Österrike–Sverige
  • 11 juni: Sverige–Färöarna
  • 6 september: Irland–Sverige
  • 10 september: Kazakstan–Sverige
  • 11 oktober: Sverige–Österrike
  • 15 oktober: Sverige–Tyskland

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.