Spelbolag

Sponsrad video: Betsson lanserar stryktipsdödare

2 december 2013

Betsson lanserar nu sin variant av omåttligt populära Stryktipset. Betssons versi0n har döpts till EttKryssTvå och i en ny reklamfilm presenteras den av bolagets stora affischnamn Ola Andersson. Den största skillnaden mot det traditionella stryktipset är att du redan när du lägger ditt spel får veta hur mycket du kommer att vinna om du lyckas […]

Läs hela artikeln →

Svenska Spel höjer oddsen

18 oktober 2013

Svenska Spel kommer att från och med idag fredag den 18 oktober att höja återbetalningen på sina sportspelsprodukter, vilket för de flesta spelare i praktiken innebär högre odds på Lången.

Läs hela artikeln →

Nominerade till ”Årets bettingblogg”

20 februari 2013

Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi för andra året i rad har blivit nominerade av Betsson som en av kandidaterna i omröstningen ”Sveriges bästa bettingblogg”. Förra året räckte det inte riktigt hela vägen men ett stort tack till er som röstade. Nu har ni alltså chansen igen. Vi är oändligt tacksamma […]

Läs hela artikeln →

Sponsrad video: Viasat sänder Champions League

19 februari 2013

Det är som de flesta av er säkert vet Viasat som sitter på rättigheterna till Champions League. Förutom det så har de även flera andra tunga rättigheter som till exempel engelska landslaget, FA-cupen och Premier League. Inför det stundande slutspelet kommer nu en ny reklamfilm från Viasat med payoffen ”Kom riktigt nära”.

Läs hela artikeln →

Spelbolaget som ger dig extra betalt om du vinner

13 februari 2013
Thumbnail image for Spelbolaget som ger dig extra betalt om du vinner

Läs om spelbolaget som ger dig extra bonus om du sätter en trippel. Ju fler matcher du kombinerar ihop desto högre blir din bonus. Utmana en kompis!

Läs hela artikeln →

Gratis livespel på Real Madrid-Manchester United

13 februari 2013
Thumbnail image for Gratis livespel på Real Madrid-Manchester United

I kvällens hyperintressanta drabbning mellan Real Madrid och Manchester United så bjuder spelbolaget Bet365 alla sina kunder på ett gratis livespel. Är du inte kund? Lugn, du hinner. Registrera dig som kund redan nu och ta del av erbjudandet.

Läs hela artikeln →

Följ Australian Open Live hos Bet365

14 januari 2013

I natt drog årets första Grand Slam-turnering igång och ska du kunna följa den fullt behöver du tillgång till både Eurosport och Eurosport 2. Det finns dock ett sätt för dig att få ta del av hela upplevelsen och dramatiken även om du skulle sakna dessa kanaler i ditt utbud. Spelbolaget Bet365 erbjuder dig nämligen att […]

Läs hela artikeln →

Svenska Spel börjar med livestreaming från Premier League

5 mars 2012

Vi nåddes idag av beskedet att statliga Svenska Spel kommer att sända en Premier League-match i veckan via livestreaming på svenskaspel.se. Sändningarna drar igång redan nu på lördag och först ut är Aston Villa-Fulham.

Läs hela artikeln →

Högre vinster med Bet365

4 januari 2012

Just nu kan du dubbla din vinst genom att lägga ett flervalsspel (minst en trippel) på valfri match i Premier League, La liga, Serie A eller Bundesliga. Ju fler matcher du har med i ditt spel, desto högre blir din vinstbonus.

Läs hela artikeln →

1200 kronor i bonus hos Unibet

28 maj 2011

Lagom till finalen i Champions League lanserar Unibet ett fantastiskt bonuserbjudande. Just nu får du 120 procent i bonus på din första insättning ända upp till 1200 kronor. Det innebär att om du sätter in 1000 kronor så får du hela 2200 kr att spela för. Unibet körde samma bonuskampanj i samband med fotbolls-VM i […]

Läs hela artikeln →

Påsktävling: Vilket lag vill du se live?

20 april 2011

Just nu lottar spelbolaget Bet24 ut en drömresa för två personer. Du väljer själv vilket lag du vill se och i priset ingår flyg och hotell för två nätter.

Läs hela artikeln →

Odds ner till division 4!

14 april 2011

Allsvenskan och Superettan är nu igång och den närmaste tiden startar även spelet i de lite lägre divisionerna. Spelbolaget Nordicbet erbjuder spel ända ner till division fyra vilket kan vara en riktig guldgruva om du har bra koll på just din lokala eller regionala fotbollsserie.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.