En lyckad spelkväll!

Kvällen höll på att sluta med praktfiasko, men till slut ordnade det sig och båda spelen gav utdelning. Sverige höll på att klanta till det ordenligt i bandy-VM; underläge med 3-0 mot Kazakstan, men lyckades vända och vinna med 4-3 efter avgörande mål i slutskedet. Puh…

Warberg vann till slut ganska klart, men Falun hände med långt in i tredje perioden. Först när Magnus Svensson gjorde sitt tredje mål som betydde 4-2 kunde jag andas ut.

Den tredje nervpirrande matchen var Hv-Luleå. Norrlänningarna lyckades kvittera i tredje perioden men med tio minuter kvar av matchen satte HV71 2-1, vilket visade sig vara matchavgörande.

Det är inte många speldagar som allt går min väg – men idag var det verkligen så. Saldot är nu dryga 30 procent plus.

Härligt också att vi slog Spanien i handbollen – trots att jag inte spelat på matchen. Hoppas nu bara att Zlatan tar hem Jerringpriset. Också.