Jag litar tungt på Real Madrid och Barcelona

27 februari, 2009

Jag kommer att ha lite dåligt med tid i morgon så jag tänkte faktiskt presentera lördagens spel redan nu. Jag tänker ge mig på en gammal favorit igen – ett handicapspel på Real Madrid. Real möter Espanyol som är ett bottenlag och bör vinna här med minst två måls marginal.
-Men vänta nu, tänker säkert någon. Espanyol slog ju självaste Barcelona förra veckan!
Visst gjorde dom det, men derbymatcher är derbymatcher och går inte på något sätt att jämföra med ”vanliga” ligamatcher. Dessutom har Huntelaar vaknat till liv och även Raul är i fin målform. Det här tar Real med marginal påstår jag. Vad tror ni?

Till söndag kompletterar jag med en rak etta på ett revanschsuget Barcelona som möter Atletico Madrid på bortaplan. Jag skulle bli väldigt förvånad om Barca går av planen utan tre poäng för tredje matchen i rad.

…och till sist. Rest in peace, Redhawks.

Alltså:
Espanyol – Real Madrid(-1), 2
Odds: 3,30, insats: 20 kr

Atletico Madrid – Barcelona, 2
Odds: 1,90, insats: 20 kr

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous februari 28, 2009 kl. 08:40

Svårt att argumentera emot dessa spel. Kan mycket väl sitta båda två. Barcelona kommer åtminstone garanterat att vinna.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.