Zlatan till salu – för en miljard!

24 mars, 2009

Nu har Inters president Massimo Moratti satt en prislapp på sin storstjärna Zlatan Ibrahimovic. Spekulationerna kring Zlatans framtid har ju tagit fart ordentligt i media efter Inters uttåg ur Champions League och Ibras svar på den direkta frågan om hans framtid i klubben: ”Jag vet inte, vi får se…”.

Frågan är väl bara vilken klubb som har resurser nog att hosta upp de 100 miljoner euro som Inter vill ha betalt. Det finns ett fåtal klubbar i Europa som skulle kunna ro en sådan affär i land – två i Spanien, några i England och eventuellt ytterligare någon. Jag undrade ju i ett tidigare inlägg vem Pep Guardiola skulle peta i sin anfallstrio om Zlatan (mot förmodan) skulle hamna i Barcelona – Messi, Eto’o eller Henry?

OM det nu blir något klubbbyte så är nog Real Madrid det hetaste tipset. Personligen tror jag dock att Zlatan blir kvar i Milanoklubben. Det enda som skulle öppna för en affär är nog om Inter skulle drabbas av den rådande ”finanskrisen” och plötsligt bli i behov av kapital. Den som lever får se…

****
I helgen är det dags för VM-kval mot Portugal – utan Zlatan. Oddsen på Sverige ser fina ut och ett spel på Henke och company kan kanske vara värt en chansning. Vi får se…

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.