Ny toppnotering för spelkanalen.com

Djokovic och Roddick motsvarade mina förväntningar igår och min tennisdubbel gav utdelning. Jag följde Roddickmatchen via den utmärkta live-streamingtjänsten på bet.365.com och jag måste säga att Andy Roddick såg stark ut. Han var riktigt illa ute i första set då han tappade sin serve fram till 5-6, men han bröt direkt tillbaka och vann sedan det efterföljande tiebreaket med klara 7-2. Vinsten innebär en ny toppnotering för spelfonden med 654,10 kr.

I dag lirar jag en VM-kvaldubbel där jag tror på Danmark och Bulgarien. Danmark kommer att slå Albanien klart på hemmaplan, det känner jag mig ganska säker på. Bulgarien möter Cypern, en uppgift som de borde klara av utan större problem.

***
…och så är det då äntligen dags för SM-finalserien i hockey. Heja HV!

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida framöver.

Alltså:
Danmark-Albanien, 1
Bulgarien-Cypern, 1
Odds: 1,80, insats: 30 kr @ bet365.com

5 svar till ”Ny toppnotering för spelkanalen.com”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  ojojoj, då är du ju hela tjugofyra kronor plus sammanlagt! Bra jobbat…..

 2. Profilbild för Mathias
  Mathias

  Msn:P??

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @anonym: Du har helt rätt om man tittar på den sammanlagda statistiken ända sen jag började med betting. När man bedömer en spelblogg är det dock bra mycket intressantare att titta på den senaste tidens spel, t.ex. den senaste månaden eller som i mitt fall, den senaste hundringen. Om du tittar på månadssammanfattningen för mars som kommer att komma upp här på bloggen inom någon dag så kommer du se att spelkanalen.com har levererat väldigt bra spel den senaste tiden.

  Det ska också tillägga att när jag startade min blogg i oktober var jag total nybörjare och spelen gick också därefter. Jag gjorde alla de klassiska misstagen; försökte efter en förlust att snabbt vinna tillbaka pengarna genom ett högriskspel, spelade på alldeles för många objekt och hade ingen klar strategi eller spelidé.

  Den totala statistiken är med andra ord ganska ointressant, den finns med mest här på bloggen som en slags ”konsumentinformation”, för att visa att jag inte försöker mörka några tidigare förluster.

  Kul förresten att du följer bloggen 😉

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Bulgarien vann mot Cypern med 2-0, så nu hänger det på danskarna. Matchen har pågått ca 20 minuter och det är fortfarande mållöst. Det känns dock ganska tryggt – för visst vinner Danmark mot Albanien!?

 5. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Ser grymt ut.