Vårens hetaste plagg är här!

20 april, 2009

Nu är de äntligen här – spelkanalen.com´s egna t-shirtar. Leveransen anlände från tryckeriet idag och tanken är att vi ska lotta ut dessa till bloggens läsare lite då och då.  Och vi börjar direkt! Skicka ett mail till info(a)spelkanalen.com – bästa motiveringen får en t-shirt hemskickad på posten. Glöm inte att ange namn, adress och storlek. T-shirtarna finns just nu i storlekarna M och L. Givetvis kan du lämna din motivering i kommentarsfältet, men om du inte vill lägga ut namn och adress där, så går det som sagt bra att skicka ett mail.
Vi kommer också att lotta ut en t-shirt bland er som ansluter er som “fans” till spelkanalen.com på facebook innan april är slut. Utlottningen sker den 1 maj.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous april 20, 2009 kl. 22:10

Jag förtjänar en t-shirt eftersom den enda sajten jag får surfa till från finkan är spelkanalen.com.

/Tom Hjelte

Toffe april 21, 2009 kl. 07:05

Kul…

Jag sätter upp dig som etta på sitta-inne-listan 😉

Yksi april 21, 2009 kl. 16:58

Där var det humor i svaret… 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.