Real Madrid och Barcelona – säkra kort?

21 september, 2009

Racing Santander släppte i sin hittills enda hemmamatch den här säsongen in fyra mål (mot Getafe!). Nu är det Zlatan ”Ibra” Ibrahimovic och självaste Barcelona som kommer på besök och vi ser inget som talar för att Racing ska vara i närheten av att ta poäng. Vi lirar Barcelona med ett minusmål från start och det bästa oddset vi har hittat på det är de 1,90 som Betway erbjuder.

Serieledning, 11-2 i målskillnad och full pott i la Liga efter tre omgångar. Jag tror nästan att det räcker så för att motivera tvåan på Real Madrid mot Villareal. Enda orosmolnet är några skador, men jag tror inte att det påverkar matchutgången nämnvärt. Jag förutsätter att oddset kommer att sjunka så vi lägger även spelet på Real nu. Matchen spelas på onsdag.

***
Kul också att elitserien äntligen är igång. Vi avvaktar dock några omgångar innan vi läger något spel där.

Alltså:

Racing Santander-Barcelona(-1), 2

Odds: 1,90, insats: 50 kr @ betway

Villareal-Real Madrid, 2

Odds: 1,65, insats: 60 kr @ Unibet

Du missade väl inte ”9 tips för att bli en bättre spelare”?

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Eklund september 22, 2009 kl. 12:19

Skulle nog vara lite försiktig med Real… De har inte alls sett så stabila ut som Barca gjort. Oddset på Villarreal lär dock höjas, varför det kanske, kanske ter sig intressant…

/skippar 1×2

Toffe september 23, 2009 kl. 19:22

1-0 till Real genom C Ron efter två minuter!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.