Spela riskfritt på Champions League

29 september, 2009

Unibet fortsätter att i gammal god vana erbjuda nya kunder ett helt riskfritt spel på Champions League. Öppna ett konto hos Unibet, sätt in minst 150 kr och lägg ett spel på valfri CL-match. Om du förlorar så får du pengarna tillbaka. Klicka på bannern nedan för att ta del av erbjudandet.

Onsdagens matcher är

  • Apoel Nicosia – Chelsea
  • Bayern München – Juventus
  • Bordeaux – Maccabi Haifa
  • Manchester United – Wolfsburg
  • Milan – FC Zurich
  • FC Porto – Atletico Madrid
  • Real Madrid – Marseille

Mitt oflyt när det gäller CL håller i sig. Inter lyckades inte ta tre poäng borta i Ryssland. Jag såg sista kvarten och italienarna lyckades aldrig etablera något tryck mot Kazan-kassen, mycket på grund av att man spelade nästan hela andra halvlek med tio man efter att Balotelli blivit utvisad. Det är tur att det går bra i övrigt för Champions League verkar helt enkelt inte vara min grej. Funderar på att ta spelledigt i morgon – åtminstone från CL-matcherna…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.