Spelkanalen.com startar ett innebandyexperiment

Ärligt talat har innebandy aldrig varit min grej. Matcher som svänger hit och dit och ett lag som ligger under med fem mål i andra perioden kan mycket väl vända och när slutsignalen ljuder stå som segrare. Svårtippat med andra ord. Vi har dock beslutat oss för att ge denna nya ”nationalsport” ytterligare en chans. Vi har en del fina kontakter som vi hoppas kunna krama ur så mycket information som möjligt och vi kommer givetvis att dela med oss av våra spelidéer här på ”kanalen”. Första spelet kommer redan i morgon…

Vi kommer att köra en separat innebandyhundring, för att göra det så enkelt så möjligt för alla er innebandyintresserade (jag vet att ni är många därute…) att följa resultatet. Vi kommer att lägga en hel del spel i div. 2, så om ni vill ha möjlighet att rygga våra spel rekommenderar jag starkt att öppna ett spelkonto hos Nordicbet. Bli kund genom att klicka på länken nedan så dubblar de din första insättning.

Nordicbet

Läs alla våra tidigare inlägg om innebandy.

Vi har en fullspäckad dag framför oss, men förhoppningsvis ska vi hinna bjuda på ett spel även idag. Medan ni väntar – kolla in ”dagens bästa spel” från Sportbladet.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |