Spelkanalen.com startar ett innebandyexperiment

19 september, 2009

Ärligt talat har innebandy aldrig varit min grej. Matcher som svänger hit och dit och ett lag som ligger under med fem mål i andra perioden kan mycket väl vända och när slutsignalen ljuder stå som segrare. Svårtippat med andra ord. Vi har dock beslutat oss för att ge denna nya “nationalsport” ytterligare en chans. Vi har en del fina kontakter som vi hoppas kunna krama ur så mycket information som möjligt och vi kommer givetvis att dela med oss av våra spelidéer här på “kanalen”. Första spelet kommer redan i morgon…

Vi kommer att köra en separat innebandyhundring, för att göra det så enkelt så möjligt för alla er innebandyintresserade (jag vet att ni är många därute…) att följa resultatet. Vi kommer att lägga en hel del spel i div. 2, så om ni vill ha möjlighet att rygga våra spel rekommenderar jag starkt att öppna ett spelkonto hos Nordicbet. Bli kund genom att klicka på länken nedan så dubblar de din första insättning.

Öppna ett konto hos Nordicbet här >>

Läs alla våra tidigare inlägg om innebandy.

Vi har en fullspäckad dag framför oss, men förhoppningsvis ska vi hinna bjuda på ett spel även idag. Medan ni väntar – kolla in “dagens bästa spel” från Sportbladet.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.