Zlatan i världens tråkigase liga?

27 september, 2009

Zlatan har lyckats bättre i inledningen för sitt Barcelona än vad någon hade vågat hoppas på. Fem mål på fem matcher är väldigt bra – mål i varje match så här långt. I går gjorde han mål igen och när Pique, mittbacken som gjorde mål för andra matchen i rad, gjorde 2-0 så innebar det att även handikappspelet gick in. Gårdagens facit blev alltså fyra vinster på fem spel. Det var bara Aston Villas förlust jag inte lyckades förutspå. Oddset på Villa var ju relativt högt och vi får ändå betrakta det som chansning även om det förhand kändes som ett riktigt bra spel.

Laul gör ett utspel i dagens sportblad, där han hävdar att La Liga är för tråkig och rankar den som Europas fjärde bästa liga efter Premier League, Bundesliga och Serie A. Visst kan jag hålla med om att nivåskillnaden på de bästa och de sämsta lagen är väldigt stor, men det beror inte bara på de mindre namnkunniga lagen är dåliga. De är topplagen som är så fantastiskt bra. När jag tittat på Barcelona så njuter jag av det fantastiska passningsspelet och fantasin i offensivt staffområde – och jag har aldrig tråkigt.

Tragiskt också att läsa om gamla Gazza som nu verkar vara rejält på dekis…

Nya spel kommer under förmiddagen, så titta in om en stund igen…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.