En högoddsare från Champions League

Gårdagens CL-speltips satt fint då Juventus på bortaplan besegrade Macabi Haifa. Från gårdagens minns vi annars främst två kryssmatcher: Milan-Real Madrid, 1-1 och Manchester United-CSKA Moskva, 3-3. I dag avslutas den fjärde omgången i Champions Leagues gruppspel – och vi har en högoddsare på gång.

Standard Liege har ett poäng efter tre omgångar och har alltså efter att ha mött samtliga lag ännu ingen seger. Senaste matchen slutade med knapp förlust mot Olympiakos (efter avgörande på övertid om jag minns rätt). Nu vänder serien och det är åter dags för möte med grekerna, den här gången på hemmaplan. Olympiakos har faktiskt mycket goda chanser att ta sig vidare om det blir seger i kväll – vinner även Arsenal så är man faktisk helt klara för avancemang. I den inhemska ligan har Olympiakos bara vinster under hela oktober månad, så formen får anses vara god. Standard däremot har bara en enda seger under samma period. Vi ser ett klart spelvärde i tvåan som betalar hela 3,35 hos Expekt, ett odds som vi känner oss manade att syna.

Dagens övriga matcher i Champions League:
Lyon-Liverpool
Fiorentina – Debrecen
Dynamo Kiev – Inter
Rubin – Barcelona
Sevilla – Stuttgart
Unirea – Rangers
Arsenal – AZ Alkmaar

Som vanligt när det är dags för Champions League så erbjuder Unibet alla nya kunder möjligheten att lägga ett helt riskfritt spel på någon av matcherna. Om du förlorar får du alltså pengarna tillbaka.

Alltså:

Standard Liege-Olympiakos, 2

Odds: 3,35, insats: 30 kr @ Expekt.com

3 svar till ”En högoddsare från Champions League”

  1. Profilbild för Martin på BettingBloggen
    Martin på BettingBloggen

    Bra spel, Toffe. Ryggat denna utanför boken. Olympiakos lirade bra sist och bortavinsten känns helt klart spelvärd med tanke på oddset!

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    @Martin: Det gick ju inget vidare. Men jag kände att jag var tvunget att testa det oddset.

  3. Profilbild för Martin på BettingBloggen
    Martin på BettingBloggen

    Ja, lite oväntat men precis som du säger så var oddsen väldigt tilltalande 🙂