Vaddå spelstopp? Spela live!

23 november, 2009

Spelstopp är ett begrepp som blir allt mer flytande. I dag kan du nämligen fortsätta att spela på väldigt många matcher, även efter avspark. Det kallas för livespel och är ett väldigt kul sätt att ge lite extra krydda åt en fotbolls-, hockey-, eller tennismatch.

En svårighet med livespel är att det är väldigt jobbigt att jämföra oddsen som de olika spelbolagen erbjuder eftersom de ändras hela tiden. Visst, du kanske kan ha två livespelsklienter igång i olika fönster, men mer än så är i princip omöjligt att hålla koll på – åtminstone om du samtidigt ska kunna följa matchen också.

Numera livestreamar spelbolagen massor av matcher från i princip världens alla ligor och detta är givetvis som gjort för livespel. Du har själva matchen framför dig samtidigt som du har tillgång till alla liveodds på samma skärm. Vilka får nästa hörna? Vem tar nästa servegame? Ja, du kan spela på nästan vad som helst.

Spelbolaget bet365 är (åtminstone om man frågar dem) störst på liveodds och de streamar matcher från bland annat la Liga och Serie A. Vi är även förtjusta i den livespelsfunktion som Unibet erbjuder. De streamade matcherna får du tillgång till så fort du blir medlem. Du behöver alltså inte ens sätta in några pengar på ditt spelkonto för att titta på några av Europas bästa ligor. Vill du testa det här med livespel måste du dock förstås göra en insättning…

Flera spelbolag erbjuder även sina livespel via mobilen. Då kan du befinna dig på arenan samtidigt som du satsar pengar på exempelvis vem som gör nästa mål – då snackar vi verkligen livespel!

Läs också…
5 roliga specialspel
Spelkanalen testar: Spela i mobilen
9 tips för dig som vill bli en bättre spelare
Dagens bästa spel (sportbladet)

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.