Vaddå spelstopp? Spela live!

Spelstopp är ett begrepp som blir allt mer flytande. I dag kan du nämligen fortsätta att spela på väldigt många matcher, även efter avspark. Det kallas för livespel och är ett väldigt kul sätt att ge lite extra krydda åt en fotbolls-, hockey-, eller tennismatch.

En svårighet med livespel är att det är väldigt jobbigt att jämföra oddsen som de olika spelbolagen erbjuder eftersom de ändras hela tiden. Visst, du kanske kan ha två livespelsklienter igång i olika fönster, men mer än så är i princip omöjligt att hålla koll på – åtminstone om du samtidigt ska kunna följa matchen också.

Numera livestreamar spelbolagen massor av matcher från i princip världens alla ligor och detta är givetvis som gjort för livespel. Du har själva matchen framför dig samtidigt som du har tillgång till alla liveodds på samma skärm. Vilka får nästa hörna? Vem tar nästa servegame? Ja, du kan spela på nästan vad som helst.

Spelbolaget bet365 är (åtminstone om man frågar dem) störst på liveodds och de streamar matcher från bland annat la Liga och Serie A. Vi är även förtjusta i den livespelsfunktion som Unibet erbjuder. De streamade matcherna får du tillgång till så fort du blir medlem. Du behöver alltså inte ens sätta in några pengar på ditt spelkonto för att titta på några av Europas bästa ligor. Vill du testa det här med livespel måste du dock förstås göra en insättning…

Flera spelbolag erbjuder även sina livespel via mobilen. Då kan du befinna dig på arenan samtidigt som du satsar pengar på exempelvis vem som gör nästa mål – då snackar vi verkligen livespel!

Läs också…
5 roliga specialspel
Spelkanalen testar: Spela i mobilen
9 tips för dig som vill bli en bättre spelare
Dagens bästa spel (sportbladet)