Barcelona – som vanligt…

5 december, 2009

Interwetten höjde för en stund sedan oddset för Barcelonaseger mot Deportivo till 1,70. Jag anser att det oddset alltid är spelbart, oavsett vilka Barcelona möter. Jag har för mig att oddset mot Inter i Champions League låg på ungefär den nivån. Oddset innebär att oddssättaren bedömer sannolikheten för Barcaseger till 59 procent. Jag hävdar att chansen är större och känner mig bekväm när jag rekommenderar tvåan. Som ni vet är vi svaga för Barca och vi spelar ofta på dem – och det är väldigt sällan de gör oss besvikna.

Deportivo har förvisso tre raka segrar, men de har också haft en del tur. Jag tänker speciellt på straffen på övertid mot Atletico för några omgångar sedan. Det ska också bli mycket intressant att se vilken startelva som Pep Guardiola mönstrar idag. Startar till exempel Zlatan, Messi och Henry på topp?

Lördagen har bjudit på ett fantastiskt utbud och vi ligger tungt laddade inför dagens drabbningar i fotbollseuropa. Förhoppningsvis kan vi sammanfatta en lyckad dag lite senare…

Alltså:
Deportivo la Coruna-Barcelona, 2

Odds: 1,70, insats: 40 kr @ interwetten

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.