Barcelona – som vanligt…

Interwetten höjde för en stund sedan oddset för Barcelonaseger mot Deportivo till 1,70. Jag anser att det oddset alltid är spelbart, oavsett vilka Barcelona möter. Jag har för mig att oddset mot Inter i Champions League låg på ungefär den nivån. Oddset innebär att oddssättaren bedömer sannolikheten för Barcaseger till 59 procent. Jag hävdar att chansen är större och känner mig bekväm när jag rekommenderar tvåan. Som ni vet är vi svaga för Barca och vi spelar ofta på dem – och det är väldigt sällan de gör oss besvikna.

Deportivo har förvisso tre raka segrar, men de har också haft en del tur. Jag tänker speciellt på straffen på övertid mot Atletico för några omgångar sedan. Det ska också bli mycket intressant att se vilken startelva som Pep Guardiola mönstrar idag. Startar till exempel Zlatan, Messi och Henry på topp?

Lördagen har bjudit på ett fantastiskt utbud och vi ligger tungt laddade inför dagens drabbningar i fotbollseuropa. Förhoppningsvis kan vi sammanfatta en lyckad dag lite senare…

Alltså:
Deportivo la Coruna-Barcelona, 2

Odds: 1,70, insats: 40 kr @ interwetten