Hussfelt: Jag tar reda på fakta och levererar

I uppsnacket inför El Clasico så släppte expertkommentatorn på TV4 sport, Jesper Hussfelt bomben att det finns någon typ av schism mellan storstjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi. Även Pontus Kåmark hakade på och menade att man tydligt kan se att Messi inte längre slår några passningar till Ibra och att de har slutat prata med varandra utanför fotbollen.

Både officiella Barcelonakällor och inhemsk press avfärdar påståendet som nonsens och enligt Aftonbladet så har Zlatan själv ”bestämt förnekat” att det skulle ligga någon sanning i firma Hussfelt/Kåmarks påstående. Robert Laul spekulerar i sin blogg om uttalandet bara var ett sätt att hamna i rampljuset själv.

Hussfelt har enligt AB avböjt att kommentera sitt påstående, men på sin Facebook kommenterar han själv sitt uttalande så här: ”Jag tar reda på fakta och levererar. Simple as that”.

Inför matchen hade Hussfelts ”säkra källor” meddelat att Zlatan Ibrahimovic skulle spela från start, ett påstående som visade sig inte stämma. Huruvida uppgifterna om konflikten mellan Ibra och Messi härstammar från samma källa förtäljer inte historien…

Läs också…

6 svar till ”Hussfelt: Jag tar reda på fakta och levererar”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Med den kommentaren hoppas jag att han har rätt.

  "jag tar reda på fakta och levererar" – det är Arnold-klass på den!

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @anonym: Instämmer. Men jag hoppas att han har fel. Det vore mycket oroväckande för framtiden om det är sant att de inte kommer överens.

  Samtidigt verkar det mycket konstigt om de skulle gå ut med ett sånt här påstående om det bara var taget ur luften. Ingen rök utan eld…

  De närmaste dagarna lär avslöja hur det ligger till.

 3. Profilbild för Adde
  Adde

  Jag tror det är bullshit. Jag tror inte att tv4 ljuger med de är helt klart vilseledda av en källa som vill Zlatan ont.

  Någon vill försämra Zlatans relation med svensk media och Sverige. Kanske någon som inte vill att Zlatan ska tillbaka till landslaget.

  Jag tror det kommer visa sig att jag har rätt.

 4. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Zlatan är inte direkt känd för att vara smidig. Skulle inte förvåna mig om något har hänt. Men att Messi skulle känna sig hotad av Zlatan det är bara löjligt.

 5. Profilbild för Peter
  Peter

  Jag personligen tror inte pa det har. Och aven om det ar sant sa kommer barca aldrig erkanna nagot utat. de skoter det internt.

  ps har inga svenska bokstaver.

 6. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Hussfelt vet ingenting om fotboll då om han säger att Messi känner sig hotad av Zlatan.
  Messi är världens bästa anfallare och förutom det så är han bara 22 år medans Zlatan har aldrig vart i närhet även om han sägs vara en av de 10 bästa och han är 28 år. Jag förstår inte riktigt hur folk resonerar, och förresten, var är säkra källor för något? Zlatans fru kanske? det finns inget som heter säkra källor, och Hussfelts fakta är inte fakta utan bullshit, så enkelt är det.