Hussfelt: Jag tar reda på fakta och levererar

1 december, 2009

I uppsnacket inför El Clasico så släppte expertkommentatorn på TV4 sport, Jesper Hussfelt bomben att det finns någon typ av schism mellan storstjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi. Även Pontus Kåmark hakade på och menade att man tydligt kan se att Messi inte längre slår några passningar till Ibra och att de har slutat prata med varandra utanför fotbollen.

Både officiella Barcelonakällor och inhemsk press avfärdar påståendet som nonsens och enligt Aftonbladet så har Zlatan själv ”bestämt förnekat” att det skulle ligga någon sanning i firma Hussfelt/Kåmarks påstående. Robert Laul spekulerar i sin blogg om uttalandet bara var ett sätt att hamna i rampljuset själv.

Hussfelt har enligt AB avböjt att kommentera sitt påstående, men på sin Facebook kommenterar han själv sitt uttalande så här: ”Jag tar reda på fakta och levererar. Simple as that”.

Inför matchen hade Hussfelts ”säkra källor” meddelat att Zlatan Ibrahimovic skulle spela från start, ett påstående som visade sig inte stämma. Huruvida uppgifterna om konflikten mellan Ibra och Messi härstammar från samma källa förtäljer inte historien…

Läs också…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous december 1, 2009 kl. 17:05

Med den kommentaren hoppas jag att han har rätt.

"jag tar reda på fakta och levererar" – det är Arnold-klass på den!

Toffe december 1, 2009 kl. 17:54

@anonym: Instämmer. Men jag hoppas att han har fel. Det vore mycket oroväckande för framtiden om det är sant att de inte kommer överens.

Samtidigt verkar det mycket konstigt om de skulle gå ut med ett sånt här påstående om det bara var taget ur luften. Ingen rök utan eld…

De närmaste dagarna lär avslöja hur det ligger till.

Adde december 1, 2009 kl. 18:40

Jag tror det är bullshit. Jag tror inte att tv4 ljuger med de är helt klart vilseledda av en källa som vill Zlatan ont.

Någon vill försämra Zlatans relation med svensk media och Sverige. Kanske någon som inte vill att Zlatan ska tillbaka till landslaget.

Jag tror det kommer visa sig att jag har rätt.

Anonymous december 1, 2009 kl. 20:19

Zlatan är inte direkt känd för att vara smidig. Skulle inte förvåna mig om något har hänt. Men att Messi skulle känna sig hotad av Zlatan det är bara löjligt.

Peter december 1, 2009 kl. 21:36

Jag personligen tror inte pa det har. Och aven om det ar sant sa kommer barca aldrig erkanna nagot utat. de skoter det internt.

ps har inga svenska bokstaver.

Anonymous december 3, 2009 kl. 09:52

Hussfelt vet ingenting om fotboll då om han säger att Messi känner sig hotad av Zlatan.
Messi är världens bästa anfallare och förutom det så är han bara 22 år medans Zlatan har aldrig vart i närhet även om han sägs vara en av de 10 bästa och han är 28 år. Jag förstår inte riktigt hur folk resonerar, och förresten, var är säkra källor för något? Zlatans fru kanske? det finns inget som heter säkra källor, och Hussfelts fakta är inte fakta utan bullshit, så enkelt är det.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.