Mäkitalo: Boston tar revanch!

Thomas Mäkitalo driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg delar han med sig av sina speltips här på spelkanalen.com.

Match: Boston – Toronto
Spel: Boston inkl förlängning och straffar
Odds: 1.645
Bolag: Pinnacle

Analys:

Jag trodde på Boston redan igår när de mötte Montreal. Då slutade det med en 5-1 förlust men Boston brukar för det mesta studsa tillbaka snabbt efter en förlust och förlorar sällan flera matcher direkt efter varandra. Trots förlusten igår har man vunnit sex och tagit poäng i sju av sina åtta senaste matcher. Dessutom har man hela fem raka segrar mot just Toronto som saknar båda sina ordinarie målvakter idag.

Joey MacDonald som vaktat målet i fem matcher tidigare väntas starta och Tuukka Rask som varit helt lysande i Boston (1.96 GAA och 93,1 i räddningsprocent) väntas starta i Boston. Att Jonas Gustavsson inte vaktar målet är ett klart avbräck för Toronto, han har stått i målet i sex av lagets åtta segrar den här säsongen.

Även Toronto har bra form och man har två raka segrar bakom sig men jag tror den trenden bryts i natt då Boston blir för svåra. En nyckel till Torontos framgångar är den tidigare Bostonspelaren Phil Kessel som gjorde två mål i förra matchen, vi får se om han sätter käppar i hjulet för vårt spel eller om hans tidigare lagkamrater vet hur man plockar bort honom ur matchen.

Matchen börjar 01.00 och sänds av ESPN America här i Sverige.

Vi litar som vanligt på vår NHL-expert och ryggar det här liret i spelfonden:

Alltså:
Boston-Toronto, 2 (inkl. OT)

Odds: 1,65, insats: 20 kr @ pinnacle

Ett svar till ”Mäkitalo: Boston tar revanch!”

  1. Profilbild för www.erikbraatensspeltips.com
    www.erikbraatensspeltips.com

    Hos mig Toffe hittar du tre, på förhand, mycket intressanta spel. Ta en titt och kommentera 😉