Mäkitalo: Boston tar revanch!

5 december, 2009

Thomas Mäkitalo driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg delar han med sig av sina speltips här på spelkanalen.com.

Match: Boston – Toronto
Spel: Boston inkl förlängning och straffar
Odds: 1.645
Bolag: Pinnacle

Analys:

Jag trodde på Boston redan igår när de mötte Montreal. Då slutade det med en 5-1 förlust men Boston brukar för det mesta studsa tillbaka snabbt efter en förlust och förlorar sällan flera matcher direkt efter varandra. Trots förlusten igår har man vunnit sex och tagit poäng i sju av sina åtta senaste matcher. Dessutom har man hela fem raka segrar mot just Toronto som saknar båda sina ordinarie målvakter idag.

Joey MacDonald som vaktat målet i fem matcher tidigare väntas starta och Tuukka Rask som varit helt lysande i Boston (1.96 GAA och 93,1 i räddningsprocent) väntas starta i Boston. Att Jonas Gustavsson inte vaktar målet är ett klart avbräck för Toronto, han har stått i målet i sex av lagets åtta segrar den här säsongen.

Även Toronto har bra form och man har två raka segrar bakom sig men jag tror den trenden bryts i natt då Boston blir för svåra. En nyckel till Torontos framgångar är den tidigare Bostonspelaren Phil Kessel som gjorde två mål i förra matchen, vi får se om han sätter käppar i hjulet för vårt spel eller om hans tidigare lagkamrater vet hur man plockar bort honom ur matchen.

Matchen börjar 01.00 och sänds av ESPN America här i Sverige.

Vi litar som vanligt på vår NHL-expert och ryggar det här liret i spelfonden:

Alltså:
Boston-Toronto, 2 (inkl. OT)

Odds: 1,65, insats: 20 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

www.erikbraatensspeltips.com december 5, 2009 kl. 12:29

Hos mig Toffe hittar du tre, på förhand, mycket intressanta spel. Ta en titt och kommentera 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.