VIDEO: Agbonlahor sänkte Manchester United

12 december, 2009

Manchester United är inte längre obesegrade hemma på Old Trafford i ligan den här säsongen. Det satte Aston Villa och Agbonlahor stopp för tidigare idag.

United hade en gyllene chans att plocka in värdefulla poäng på serieledande Chelsea, men det slutade istället med att londonlaget drygade ut sin ledning med ett poäng efter det oavgjorda resultatet mot Everton.


ANNONS: Bli kund hos Unibet och få 500 kr i bonus!


Se också:

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Lincoln december 12, 2009 kl. 22:54

Jag måste säga att jag är ganska stolt över att ha spelat på Aston Villa efter halvtid till 8 gånger pengarna….

Toffe december 12, 2009 kl. 23:11

Ja, åtta gånger pengarna på ett lag som leder med 1-0 är inte ofta man ser.

Bevakar man liveoddsen, kan man dock stöta på riktigt fina spelmöjligheter. Fick t.ex. 2,10 på Barca senast mot Dynamo Kiev då det stod 1-1 en bit in i andra halvlek.

Lincoln december 13, 2009 kl. 00:19

Jag menar naturligtvis inte att jag spelade på Villa efter första halvleken var över.
Jag spelade innan matchen att Aston Villa skulle leda matchen efter första halvlek till 8 gånger pengarna.

Håller med dig om att liveodds är en underskattad marknad. Om man är uppmärksam finns det väldigt bra odds att hitta.

Toffe december 13, 2009 kl. 00:21

He he…

Jag tyckte väl att det lät lite konstigt.

Bra spelat!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.