Speltips: Besiktas tar viktiga poäng i toppstriden

19 mars, 2010

Gårdagens spel på Juventus var en missräkning även om det får betraktas som en chansning. Oddset var bra, men insatsen också ganska låg och det känns ändå som det var värt ett försök. Vi tar nya tag idag och vi vänder blickarna mot Turkiet.

Besiktas är ett topplag i den turkiska ligan och ligger på en tredjeplats bara två poäng efter serieledande Galatasaray. Laget är otroligt stabilt bakåt och har bara släppt in 15 mål efter 25 omgångar, vilket är bäst i ligan. Motståndaren Kasimpasa ligger på tolfte plats i tabellen och bortser man från ett par bottenlag så har de släppt in flest mål i serien. Å andra sidan är de ganska farliga framåt också, hela 41 mål har det blivit vilket få anses väldigt bra för ett lag som ligger så pass långt ner i tabellen. Besiktas har till exempel bara mäktat med 34 mål framåt.

Besiktas form är god och man har fyra raka vinster. De tre senaste har man dessutom hållit nollan och vi tror att segersviten förlängs med ytterligare en match i kväll.

Alltså:

Kasimpasa-Besiktas, 2

Odds: 1,91, insats: 33 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe mars 19, 2010 kl. 21:55

Kasimpasa kvitterade till 2-2 i matchminut 85. Surt…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.