Oddskoll inför VM i Sydafrika

27 maj, 2010

Med minde än tre veckor kvar till fotbolls-VM tänker vi ge oss på en liten oddsgenomgång. Dels ska vi kolla på vinnaroddsen och se hur de har förändrats sedan sist vi kollade, men vi ska också titta närmare på en del andra spelmöjligheter i det stundande mästerskapet. Den här sidan kommer att uppdateras regelbundet fram till, och även under, mästerskapet.

Vinnarodds – vilka blir världsmästare?
Spanien, 5,00
Brasilien, 6,00
England, 7,00
Argentina, 8,00
Holland, 12.00

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Högoddsaren: Regerande världsmästarna Italien ger för närvarande 13 gånger insatsen.

Drogba-Sevin.jpg

Kan Drogba överraska i skytteligan?

Skyttekung – vem vinner skytteligan?
David Villa, Spanien, 9,00
Leo Messi, Argentina, 10,00
Wayne Rooney, England, 11,00
Fernando Torres, Spanien, 13,00
Luis Fabiano, Brasilien, 13,00
Gonzalo Higuain, Argentina, 17,00
Cristiano Ronaldo, Portugal, 19,00

Högoddsare
Didier Drogba, Elfenbenskusten, 23,00
Carlos Tevez, Argentina, 34,00
Samuel Eto’o, Kamerun, 34,00
Diego Forlan, Uruguay, 67,00

Samtliga odds kommer från bet365.com. Bli kund och få 1000 kronor i bonus på din första insättning.

Fler artiklar om fotbolls-VM i Sydafrika


Du missar väl inte att följa våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Adde maj 27, 2010 kl. 12:08

Etoo blir farlig om Kamerun går vidare från gruppspelet. Jag satsar en slant på honom som vinnare av skytteligan, bra odds oxå.

Anonymous maj 27, 2010 kl. 14:42

Själv tycker jag att Tevez är spelvärt han är riktigt farlig, visade bra form mot kanada

Adde maj 27, 2010 kl. 20:38

Frågan är hur mycket speltid Tevez kommer att få? Känns som Maradona kommer köra med Messi och Higuain på topp. Eller kör han 4-3-3 a la Barca?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.