3 bästa VM-bonusarna just nu

Vi har tjatat om det tidigare och nu är det dags igen. Om du spelar hyfsat regelbundet så är det ett måste att ha spelkonton hos flera olika bolag så hela tiden har möjlighet att väja den bookmaker som för dagen erbjuder det bästa oddset. Nu under VM är det ett utmärkt tillfälle att bli kund hos ytterligare ett spelbolag, du kan nämligen få en ganska fet bonus…

Det tre bästa bonuserbjudandena just nu

 1. Unibet
  Unibet erbjuder under VM en insättningsbonus på 1200 kr vilket är riktigt bra. Det fungerar så att du får 120 procent extra på din första insättning. Om du sätter in 1000 kr får du alltså 2200 kr att spela för. Erbjudandet är tidsbegränsat så passa på.

  Klicka här för att utnyttja marknadens bästa bonus hos Unibet

 2. Bet365
  Bet365 erbjuder dubblar alltid din första insättning upp till 1000 kronor. Sätt in en tusing så får du 2000 kr på ditt spelkonto att spela för. Givetvis måste du inte hosta upp en hel tusing om du har skralt med cash så här i semestertider. Dubblingen gäller även om du sätter in ett lägre belopp.

  Klicka här för att få 1000 kronor i bonus hos bet365

 3. Nordicbet
  Även Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kronor. Du får alltså 2000 kronor att spela för om du sätter in 1000 kr. Nordicbet erbjuder odds ända ner till division fyra, så du kan även hitta bra spel i de lägre divisionerna nu när Allsvenskan har VM-uppehåll.

  Klicka här för att ta del av erbjudandet från Nordicbet


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?